2prensesannesiiii Peri1 5+2 diye gitmiştim son adet tarihime göre ama ultrasonda 4+5 haftalık çıkmıştı 11 haftaya geldiğimizde haftasını yakalamıştı🙏🏻 Kalp atışlarını da 6+3 haftada duyduk
_nigarr24_ Peri1 ultrasonda 2 haftalıkken kese gözükmüştü,2 hafta sonra da (4 haftalıkken) embriyo rahimdeydi.
Canimucizem Peri1 kişiden kişiye değişir canım stres yapma hiç ben 5.haftafa gördüm 6.haftada kalp atışı duymuştuk burda 9.haftada bile duyan var
Mrv1414 Nazli2053 Merhaba nazlı Yolk kesesini de gördünüz mü Bende 5+4 keseyi gördüm . Doktor bebeğe ait bir kalıntı göremedim dedi. 27. De tekrar çağırdı kontrol etmek için. Beni bu durum çok tedirgin etti açıkçası
Svd12345 Peri1 cnm bnde 5+4 de gittim gözükmedi. Bu hafta da net bı şekilde gözükmesi lazım dedi. Ama ultrason cihazının kalitesi düşük sen bı hastane ye git dedi . Bnde gidip film çekmedim.. Çarşamba gdcm. Yani bnde de gözükmedi..
Longtighthugs minikmucizeemaak amin inşallah ben geçen gün bir daha gördüm kese de büyümüştü bebeği de belli belirsiz gördük çok şükür
Nursena2023 Kızlar bende bugün test yaptım pozitif çıktı. Takvime göre 5+2 görünüyor. Ne zaman gitmeliyim sizce ? Bayramdan sonra gitsem geç olmaz değil mi ?
Bsrcip Nursena2023 bekleyebilirsin ama sağlık ocağından en azından kan tahlili yaptir netlessin. Bayramdan sonra da kadın doğuma gidersin.