Bsrcip 5 haftada keseyi gördük vajinal ultrasonla. 6. Haftada kalp atışı duyduk ♥️ ilk haftalar karından görünmüyor küçük olduğu için
Longtighthugs minikmucizeemaak amin inşallah ben geçen gün bir daha gördüm kese de büyümüştü bebeği de belli belirsiz gördük çok şükür
minikmucizeemaak Longtighthugs Ben hiç gitmedim bidaha direk 24 ünde gidicem Allah’ın izniyle sağlıkla kavuşalım bende gitmek isterdim ama aynı şehirde değiliz kontrole gidemedim 🥹
anneoluyoruuumm16 Peri1 7+2 biliyorduk 6+1 çıktı 😄 bugün gördük keseyi bebişi de gördük sanırım 😄 kalp atışı var ekrana yansıdı ama sesini duyamayix dedi daha ufak dedi çok şükür gördük
Bsrcip Nursena2023 bekleyebilirsin ama sağlık ocağından en azından kan tahlili yaptir netlessin. Bayramdan sonra da kadın doğuma gidersin.
Longtighthugs minikmucizeemaak ben de gitmicektim canım hafif bir lekenlenme olunca korkudan gittim inşallah zaman çabuk geçer de kalp atışlarını da duyarız 🥰🤲🏻
Selinakbas Peri1 5+4te gördük 6+6da kalp atışını duyduk şimdi 7+1 olduk 9ncu haftada kontrole gideceğiz
umityilmaz Elifcinar yok canım, 7. Haftaya girdim hiç belirtim yok, ben tüp bebek ile hamile kaldım, ilk hafta baş dönmesi olmuştu, onun dışında aynıyım :)
Hayat70 Balahatunn Canım, benim 25şubat ama bende geç döllenme oldu adet günümde yumurtladim bebiş 3haftalik dedi doktor.Cok minik bı şekilde keseyi gördük iki hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için gitcem.Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ben 3yil sonra tadiyorum.🥰
gulgun98 merhaba . konu ile ilgili diyil ama 8 hafta 4 gunluk hamileyim. Mide bulantim gecmiyor ne yapa bilirim. cok kotu su bile icemiyorum
Hayat70 gulgun98 Doktor durumu kötü olan bişey yiyip içermeyen kişiler için ilaç veriyor.Bir sor derim kuzum.
MerMell gulgun98 Tuzlu çubuk kraker veya galeta gibi şeylerden biraz yersen hemen düzelecektir bastırıyor bulantıyı. Tatlı daha fazla bulandırır genelde.
Eva-13 gulgun98 9+2 aynı şey hala geçmedi hafifledi ama geçmedi kusmalar falan 🥺Allah kolaylık versin geçmiyor hiçbirşey geçirmiyor o sağlıklı olsunda geçer elbet bu dönemlerde 3 aya kadar diyorlar sonra geçiyomuş.
Hayat70 Balahatunn Amin.😇Bu gecenin bu Ramazan ayının hürmetine Rabbim isteyen herkese sağlıkla versin inşAllah.🥰