avakadominigi Genelleme yaparsak tabi her hamilelik farklı Hamilelik kesesi 4.hafta-6.hafta Yolk kesesi 5.hafta-7.hafta Embriyo 6.hafta-8.hafta Kalp atışı 6.hafta-9.hafta
Mrv1414 Nazli2053 Merhaba nazlı Yolk kesesini de gördünüz mü Bende 5+4 keseyi gördüm . Doktor bebeğe ait bir kalıntı göremedim dedi. 27. De tekrar çağırdı kontrol etmek için. Beni bu durum çok tedirgin etti açıkçası
CLale Peri1 Peri1 mende 6+3 de altdan keseni gördük. 3 gün sonraya kalp atışını duymaya çağırdı o zaman 7+2 olacak inşallah duyarım 🙏🤍
Sengul-9798 Peri1 4.cu haftada keseyi gördük 5.ci haftada bebeği 7.ci hafta ya doğru kalp atışı her insan da bir olmuyor tabi
Minnakmm-123 Peri1 Peri1 6. Hafta da karından görünmedi alttan muayene de hem kese hem bebek göründü 🥰 7. Hafta da kalp atışını duydu doktorumuz
esinceeee Peri1 5+4 te gördüm keseyi 6+4 te de kalbini duyduk ama geç döllenme olabiliyor endişe etmeyin sakin olun herkesin kesesi ve bebeğinin kalbi aynı hafta atacak görecek diye bir kural yok her gebelik kendine özgüdür lütfen yorumları okuyup panik yapmayın
gulomer3838 4+3 de alttan bakılarak gördük rahim duruş yönü ters olduğu için üstten gorememistik 6+5 de kalp atışı duyduk bir küçük suprizde kalp atışı için gittiğimizde ekstra bir kese daha gördük çok nadir olabiliyormuş buda rabbimin hikmeti