MerveBeyza mhtp18 nisanim gelince sancim olmadigi icin gitmedim evde bekledim canim sabah 5 bucuk gibi suyum gelince esime haber verdim dusa girdim hemen ciktik su gelince beklememek lazim. Ilk kizimda nisan degil direk suyum gelmisti hemen gitmistik
Kdraltn MerveBeyza Aslinda soyle. Bende ikinciye hamileyim tecrubeliyim paylasiyim bildigimi. Eger suyunuz sancinizdan once geldiys ebekliyebilirsiniz evde sancinizin glemesini. Ama eger sanci cektikten sonra geldiyse dogum yakin demektir beklememek lazim. Gozunuz aydin bu arada.
MerveBeyza Hafizeipek ilk doğumumda da 3 cm aciklikla bir hafta gezdim canim hic agrim olmadığı halde oglen 1 gibi yatisim yapildi 5 de kizim elimdeydi cok şükür ilkinde hem ikinma daha kolaydi bu ikincide fazla beceremedim
Durum MerveBeyza ne kadar güzel dogumun olmus ben normal dogum isterken bebegimin kalp atislari yavasladigi suni sancidan acilmamda 4 cm gecmedi sezeryan oldum keske normal dogum yapabilseydim hayirlisi boyleymis Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin 🙏
Deletedmom6666 MerveBeyza nişan öyle mi oluyor canım benim daha 3 ay var Doğuma da bilgilenmek istedim
Ecrindemet Benimde ikinci gebeligim.Bende normali bekliyorum hayirlisiyla.Bizede nasip olur insAllah bebislerimizi koklamak.🤗
As06 MerveBeyza ne guzel ıyı insanlara denk gelmıs siniz bende hastaneye gitmeden mı vazelin sursem dıkıs ten korkuyorum
deletedmom255 MerveBeyza maşallah allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.. ben normal doğumdan çok korkuyorum.. vajinayı keserken lokal olarak uyuşturuyorlar mı yoksa direk mi kesiyolar 😓
Kdraltn efsup hissetmiyosun canim onu. Sen koca dogumun altindan kalkicaksin kesigi dusunme hic. İgne yapiyolar zaten onu bile hissetmiyosun.
Emali MerveBeyza normal doğum yaptınız dimi epudural normal doğum değil tamamen kendinizde ve sancı çekerek yaptınız🙄
YaseminYLCNCAN MerveBeyza ne güzel anlatmissiniz keşke her doğum yapan böyle güzel anlatsa korkmadan normal doğum yapabiliriz
blackberry118 Kdraltn Ne kadar sürede eskisi kdar iyi hissedilir acaba. Dikis sende kesin gerekir dediler bana. Ama korkuyorum. Bi daha rahat tuvalete bile gidemem. Esimle ozel hayatim biter gbi geliyor. 🤨😪
Kdraltn blackberry118 Kiz yok benim 7 dikisim var. İlk zamanlar aicidi gecti gitti ne alakasi var iliskiyle falan. Korkacak bisey yok rahat ol