123emakumsal @“Hayalim1_”#p27371297bende esma 2. Asilamami oldum beklemedeyim simdiden ALLAH kabul etsin ♥️💕
Hayalim1_ Aysennnnnn rabbim ısteyen herkese nasıp etsin aşkım ben okudum geç döndünüz ama okuyacam yine sızlerıde eklerım
Hayalim1_ İsmi geçenler bakabılır canlarım bu arada belkı bur kaç kişi okumaz ilgi çekmek için yapıyor postları ilgi ceksın diye yapıyor gibi düşününler için attım resımlerı çok güzel dualar aldım Allah razı olsun bende sizlere çok dua ettim bu arada gd demek gebe değil anlamında kısaltarak yazıyorum çünkü maşallah çok kişi yazdı hepsine tek tek yanıt veremedim kusura bakmayın ama dualarıma kattım herkesi bana kızmayın olurmu yanıt veremedıgım için şimdi sıra sizde kızlar bugün öğlen 1 de kadın doğuma randevum var dua edin bol bol bebiş gelmıs olsun
Hayalim1_ Hayalim1_ sorunlu yazdıklarım kızmasınlar yanı rısklı olanlar onlara ayrı dua ettim sağlıkla gebelık gecırmelerı adına çok kısı yazdı maşallah o yüzden kısaltarak yazdım kuzularım
8143 Hayalim1_ Allah razı olsun ağzınıza sağlık Allah hayırlısı ile kucaginiza almayı nasip etsin inşaallah ☺️
Tobeshh Hayalim1_ bende ismini öğrenebilirmiyim bende Yasin okucam bugün bende dua etmek isterim senin için 🙏 tekrardan çok sağol.
Hatice-6363 Hayalim1_ Bende istiyorum hamileyim biraz sıkıntılarım benide katın duaya ismim Hatice🤲🤲🤲🤲