uzlet Hayalim1_ mesajı sonrdan düzenledim bende şimdi 🙈 gebe değilim ama Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah
Asiyefdnn Hayalim1_ beni de katar mısın canım ismim asiye , bir kürtajım var sağlıkla tekrar hamile olmayı istiyorum 🤲🏻💜
Hicrano00 Hicran 24 haftalik hamileyim bebegim için ve Sağlıklı dogum için bizide katarsan 🤲 Çok teşekkür ederiz Allah kabul etsin 🤍
Seva1981 Selamlar, Allah isteyen her kese evlat nasib etsin amin bende onun icinde🤲🤲🥺🥺5 yildir bekliyorum🥺🥺
Mcz-01 Hayalim1_ merhabalar esra bende duanıza benide katar msnz rica etsem🙏🏻 Allah kabul etsin inşallah
Mcz-01 Hayalim1_ bende 2. Bebeğim olsn istiyorum ama hep kimyasal gebelk yaşıyorum banada dua edersnz cok mutlu olurum cok sağolun şimdiden🙏🏻Allah razı olsun 🙏🏻 Esra ben.
dmtturan Hayalim1_ Ben arkadaşım için istiyorum 3 yıldır bebeği olmuyor adı Büşra duana katabilirsen çok mutlu olurum allah niyetinizi kabul etsin inşallah
Kivircikkuala Hayalim1_ adım Beyza hamile kalmak istiyorum ❤️ Bayram sonrası Laparoskopi olacağım ❤️🤲🏻
Hayalim1_ Aysennnnnn rabbim ısteyen herkese nasıp etsin aşkım ben okudum geç döndünüz ama okuyacam yine sızlerıde eklerım