minikmucizeemaak Hayalim1_ Kaçırmışım sanırım bende gebeyim sağlıkla devam edip sağlıkla kavuşalım inşAllah 🤲🏻❤️
Kivircikkuala Hayalim1_ Allahım dualarını kabul eylesin canım 🥹 Allahım sana güzel haberler almayı nasip etsin İnşallah bizleri de duana kattığın için çok teşekkür ederim 😍 bende çok zorlu bir süreçteyim . 27 nisanda Laparoskopi olacağım korkuyorum inşallah ameliyat sonrasında gebe kalırım 2 senedir evlat hasretiyle döküyorum gözyaşlarımı 🥹❤️
Hayalim1_ Kivircikkuala ahhh kuzum bende ıkı yıldır evlıyım bor sorunumuz yok Hamd olsun ama zamanını bekliyoruz rabbım sanada tez zamanda nasıp etsin ınsallah
Ezo667 Ben Ezgi, 1 seneye yakındır çocuk istiyoruz fakat hala olmadı, lütfen benim içinde dua et 🙏 Allah kabul etsin şimdiden ❤️
Irem97- Hayalim1_ hamileyim böbrek hastası olduğun için riskli hamilelik benim içinde dua edermişsiniz sağ Salim kucağıma alayım evladıma
Poyrazin_annesi Adım tuğba banada okurmusunuz. Gebelik şekerim var 1 ay snra dogum yapacagım ınsallah sağlıkla kucagıma alırm
ballikedii Hayalim1_ merhaba sezeryan sonrası bağırsaklarındaki sorunlardan kaynaklı ameliyat olacağım hemen benim içinde eder misiniz adım Süheyla 🥹
Kalbiimde2can Hayalim1_ allah razi olsun canim rabbim bu hayirli mübarek günün yüzü suyu hürmetine kabul etsin insallah🤲🏻 bugün bende gebe kalmak isteyenlere gebe olanlara dualarima katicam insallah 🫶🏼🌸
Kalbiimde2can Hayalim1_ vakti zamanini mutlaka bekliyordur canim rabbim insallah bir dahaki ay ol der ve olir 🤲🏻🌸🩷