Hayalim1_ Kuzlar ben okumaya başlayacağım bıtırınce bir daha gelip bakacağım kozlarım suana kadar herkesı not aldım ama gebe olup olmadığınızı belırtın canlarım belırtmeyenler var onlarda belırtsınler çiçeklerım
Yunisinki Hayalim1_ ismim Sümeyra gebeyim normal kolay doğum niyetindeyim Rabbim dualarını kabul etsin amin Allah razı olsun🤲🏻
Yeliz26 Yeliz ben bebeğimi sağlıcakla kucağıma almak istiyorum benide katarmisin duana Allah kabul etsin inşallah 🤲🤲🤲
Yusra- Geç kaldım sanırım aşılama oldum ismim filiz benıde duanıza katarsanız sevınırım Allah razı olsun inşallah Allah kabul etsın
Damlasuu Hayalim1_ Benide katar mısın canım adım Çağla🥰 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı🙏🏻
Gecemboncugum 8haftalık hamileyim lekelenmem var benim için de dua eder misin? İsmim nur. Rabbim kabul buyursun inşallah.
Senel6767 Hayalim1_ Şenel ben hamileyim duvalarıniza bizleride kattigıniz için allah razı olsun cnm seninde ne muradın varsa rabbim kabul etsin inşallah
Ayza21 İsmim Habibe gebeyim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi için dua eder misiniz Allah razı olsun
Hayalim1_ Hayalim1_ kızcelerım aranızda gebe olup olmadığını söylemeyen var belırtırmısınız aşkım gördüklerime yanıt verdim dönüşünüzü bekliyorum
Strawverry Hayalim1_ canim benide ekler misin ismim Fahriye gebeyim sağlıkla kucağıma almak nasip olur inşallah 🤲
uzlet Hayalim1_ Hayalim1_ canım ismim Meva şimdiden Allah razı olsun Rabbım kabul etsin inşallah 🤍 gebelik istiyorum Allah nasip etsin cümlemize inşallah