Meryem-7927 Hayalim1_ Meryem ben canım hamileyim doğuma az kaldı bebeğimi saglicakla kucağıma alırım İnşallah
Efoli96 Ahhh nasıl güzelsin Rabbim niyetini kabul ve hayırlı eylesin ismim elif bana da duanda yer verirsen çok mutlu olurum şimdiden Allah’ım razı olsun umarım gönlünce olur her şey ♥️
0707sr Arkadaşim şu an yatış yapıldı onun için istiyorum adı sultan. Bende 35 haftalik hamileyim adım sara
Kalbiimde2can Hayalim1_ ayy insallah canim benimm rabbim istegen herkese tez vakitte nasip etsin insallah 🤲🏻🥰 güzel haberlerini bekliyoruz hayirlisiyla 😍🫶🏼
Hazalece Duygu ben hamileyim duana benide ortak edersen çok mutlu olurum, şimdiden allah razı olsun☺️🙏🏻
imos4343 Hayalim1_ İsmim İmran suni sancı alacağım salı günü dua eder misin bize de teşekkür ederim şimdiden 🤭🙏
mhmtsmy Hayalim1_ ay Allah razı olsun🤲💕🥹gebe kalmak nasip olsun bana ve tüm isteyenlere sağlıkla ve kolaylıkla.adım. Simay 🌸
Eceklc_13 Hayalim1_ Allah kabul etsin inşallah gebeyim bende ismim Ece sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı 🤲❤️