meryemsareveannesi21 Hayalim1_ ismim raziye nur son 10 günüm kızımı sağlıkla doğum yapabilmem için dua edermisin
Tugce48 Hayalim1_ ne kadar güzel kalbiniz var❤️beni de katar mısınız dualarınıza 2. Bebegi istiyorum hamileydim yeni kaybettim😕 bende size ve herkese dua edecegim
GozdeGunduzz Hayalim1_ Gözde ben hamileyim bi kızım olsun sağlıkla hayırla gelsin çok istiyorum benim için de dua eder misiniz
Ayse-eroglu09 İsmim Ayşe hamile değilim aşılama oldum beklemedeyim inşallah dualarımızın karşılığını alma dileğiyle … ALLAH RAZI OLSUN🤲
akyol Hayalim1_ yaa ne güzel🤗🌸 bende dualarınızda olmak isterim. İsmim sevda hamileyim şu an. Allah razi olsun 🌸Rabbim kabul etsin dualarınızı🤲
Ecem95 Hayalim1_ beni de dualarına ekler misin 🥰Ecem ben de hamileyim son 10 günüm vaktinde sağlıkla sağlıklı bir sekilde hepimiz evlatlarımıza kavusalım insallah 🤲 Allah şimdiden kabul etsin 🥰
Minikkoalam11 Hayalim1_ Songül Karakaya gebe kalması için dualarına eklersen çok sevinirim canım Allah kabul etsin dualarını dualarımızı 🙏🏻
nilaydatokus Hayalim1_ benim adımı da katar mısın lütfen ? Hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim bana ve tüm gebelere adım Nilayda Tokuş
Anonim2 Canım benimde tansiyon çıktı gebelikte çentik çıktı bebeğimi sağlıkla kucağıma almak tek temennim benim içinde dua edermisin adım Tuğçe :)