yesillimonn Hayalim1_ Allah kabul etsin cnm beni de katarsan çok sevinirim ismim Tuğba 31 haftalik hamileyim sag saglim sağlıklı bir sekilde yavruma kavusayim ❤
cihaninannesi Hayalim1_ merhabalar Allah kabul etsin 🤲🏻 Benim ismim İpek Allah nasip ederse bebeğimin ismini de Cihan koyacağız. Cihanın sağlıkla dünyaya gelmesi için bize de dua eder misin teyzesi 🤍🌼
Edaozkan Hayalim1_ 10 haftalık hamileyim sağ Salim kucağıma alayım sağlıklı olsun canım adım Eda allah kabul etsin allah razı olsun
Hayalim1_ Edaozkan oyyyssss maşallah katarım dualarıma aşkım kozlar yanıt veremedıklerım olursa kızmasın olurmu ben not alıyorum hepınızı
Haticeyavuznar Allah dualarını kabul etsin adım Hatice doğumum yakın dua edersen çok sevinirim bebeğim için sağlıklı sıhhatli hayırlı olması için
Sevidmn Hayalim1_ gordugum en guzel post olmali karsiliksiz tanımadığın insanlar icin dua etmek ne büyük sevap 🥰
miraninannesi_ Benim de adım Tuğçe bebeğimin öykü mira sağlıkla gelmesi için ve kolay doğum için eder misin çok teşekkür ederim Allah razı olsun şimdiden
cihaninannesi Hayalim1_ hiç tanımadığım birinden dua istemek hiç tanımadığın birine dua edecek olman… Rabbim ne muradın varsa versin duaların kabul olsun ❤️❤️❤️
Hayalim1_ Kalbiimde2can amin kuzucugum ınsallah rabbım bur avazda kurtarsın benımde adetıme 2 gün var inşallah mucızem benımledır
Kalbiimde2can Hayalim1_ ayy insallah canim benimm rabbim istegen herkese tez vakitte nasip etsin insallah 🤲🏻🥰 güzel haberlerini bekliyoruz hayirlisiyla 😍🫶🏼