Kubraylmzaltneli Merhaba :) 5+1 de keseyi gördüm, 6+3te kalp atışını duyduk :) tahmini doğum tarihi 4 Aralık.. sanırım eşimle aynı gün doğacak 🤭
Kukulikukuli12 Oznursorhan etkileniyorsan hassas yazıları okuma bilinç altına işleniyor. Aylar sonra anlamadığın bir anda rüyanda görüyorsun 🤭 Yok ben beklıyım 27 sini 😆
anneoluyoruuumm16 Burcu-Elisa helllooo doğum 2 Aralık gorunuyor şuan 7+1 iz yarın kalp atışı ve kese görmeye gidicez 🫶🏻
fazilecan Sevvaloflaz Sevvaloflaz bizde keseyi gördük, en son cuma günü devlet hastanesine gitmiştim kalp atışı duymadık ama embriyo görünüyor haftanla uyumlusun demişti ama bende görmedim henüz bebişi🙈
sedasalman Longtighthugs Şubat ayında düşük yaptım da bugün de unutup ağır kaldırdım peşine böyle olunca korktum açıkçası
Lala1902 Merhaba, biz artık 6+0. 10 Aralık doğum gözüküyo, hiçbir hamilelik belirtisi yok, yalnız cok acıkıyorum o kadar😂
Aysegulgnc GulKeskin kasıklarımda kramp oluyor sürekli ve geceleri mide bulantısı oluyor onun dışında fazla birşey yok inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi 😊🤲🤲
Kukulikukuli12 Oznursorhan bende etkileniyorum ya okuyup gecıyorum dıyordum ama baktım ki aradan zaman gecsede bilinç altı etkileniyor rüya olarak görüyorum. Bu hamileliğimde pek okumuyorum 🥴 uykum daha önemli 😄
Oznursorhan Kukulikukuli12 kesinlikle öyle bu arada bugün 11e randevu aldım hahahaha 😂😂 bebeği görürüm belki
Ozgeelgun Burcu-Elisa 5+1 de keseyi gördük 6+1 de kalp atışını duyduk şu an 6+5 halsizlik dışında bir problem yok
Oznursorhan Kukulikukuli12 aslında almıcaktım ama bahanem oldu 😂 geceden beri boğazım ağrıyo acıyo işe gitmedim. İlaç alabilir miyim diye sorucam bi de o sebeple çocuğuma bakıcam ya 😂😂
Kukulikukuli12 Oznursorhan oyyyyy maşallah 🤭 bende gidince duyarım inşallah 7±4 oluyorum randevu tarihimde😄
meryy2615 Ayy bu postu gördüğüme çok sevindim 🥰🥰 bizim de 19 aralığı gösteriyor, ama ben daha erken gelecekmiş gibi hissediyorum 😘😘 sağlıkla gelsin de 🥰🥰 4+6 yiz 🥰🥰