Kukulikukuli12 Oznursorhan en son beta kac cıktı senın ne zman baktırıdn Ben perşembe kan verdim 32554 Dü 🤭
nilsmomy Berel06 yaptırdık gecesi biraz yükseldi 38 e bende bir çay kaşığı calpol verip ince giydirdim 1 saat sonra baktım ateş vs yoktu şükür kolay atlattık🌸
Oznursorhan Kukulikukuli12 kuşum 29.03 - 35.3 31.03 - 106 03.04 - 519 dan sonra doktor baktırmana gerek yok dedi 8 nisanda merak edip baktırdım 4584 çıktı. Çarpı 8 yaparsam (8 gün geçtiği için) 36.672 yapıyo 😂 umarım öyledir tabi
Kukulikukuli12 Oznursorhan benım 2ci hamileliğim hiç bu beta işlerinden anlamıyorum. İlkinde de takip etmemiştim. İlk 1 ay sürekli kan verdiğim için heralde normal cıkmıstı kimse de bişey demedi 😄 normaldir demek ki suanda da 🤭
Oznursorhan Kukulikukuli12 bana 5 sene sonra sor yine söylerim herhalde 🫣 gece gece aklıma düşürdün baktırsam mı acaba
Minnakkurabiyeveannesi27 fazilecan bende daha önce düşük yaptım düşükten sonra çok şükür şuan 13 aylık oğlum var bu bebeğimde 6+4 bize sürpriz yaptı korunmamıza rağmen çok şükür inşallah sağlıkla gelecekler🥰
sedasalman Bu hafta kahverengi lekelenme gören oldu mu yerleşme kanaması için geç bir hafta gibi geldi bana 5+2 yiz
Longtighthugs sedasalman ben gördüm doktora da gittim lekelenmeden bişey olmaz adet kanı gibi veya daha fazla gelirse korkun dedi ama siz yine de doktorunuzla iletişimde olun ☺️
fazilecan Sevvaloflaz Sevvaloflaz bizde keseyi gördük, en son cuma günü devlet hastanesine gitmiştim kalp atışı duymadık ama embriyo görünüyor haftanla uyumlusun demişti ama bende görmedim henüz bebişi🙈
Kukulikukuli12 Oznursorhan hahahha kız dur azcık sabret kan verip verip durma sende 🤣 Bende de ultrasonda görme takıntısı var aklıma düşürme 😆
Oznursorhan Kukulikukuli12 Ahahahha 😂 yok ben bu hafta kesin giderim doktora. Bugün bi yazı okudum burda Allah korusun içim rahat etmiyo o yüzden. Gel beni dinle bak. 😂
sedasalman Longtighthugs Şubat ayında düşük yaptım da bugün de unutup ağır kaldırdım peşine böyle olunca korktum açıkçası
Kukulikukuli12 Oznursorhan etkileniyorsan hassas yazıları okuma bilinç altına işleniyor. Aylar sonra anlamadığın bir anda rüyanda görüyorsun 🤭 Yok ben beklıyım 27 sini 😆