Kukulikukuli12 Oznursorhan oyyyyy maşallah 🤭 bende gidince duyarım inşallah 7±4 oluyorum randevu tarihimde😄
Kukulikukuli12 Kukulikukuli12 bende gittim şimdi geldim hastaneden 🤭 Kanamam oldu dünde olmustu. Gittim bebiş var ama keseye göre küçük dedi. Kalp atısının dinledik. İğne kapıldı birde günde 3 sefer kullanmalı fitil verildi 😣 düşük tehlikesi varmış. İlk kzıkmda da lekelenme vardı ama bu Bayaa kanama oldu yani hayırlısı bakalım
Meleklerkorusun Burcu-Elisa bizde 6 haftalık olduk bayramdan sonra kalbini duyucam inşallah bezelyemin🥰
Meleklerkorusun Kızlar ben her gece rüyamda farkli bir meyve yiyorum agaclardan yiyorum ama şuan daha çıkmamış olan meyveler acaba canim cekiyoda anlamiyomuyum aşermekmi acaba gündüz hep midem bulanıyor iştahsizim rüyamda meyveler yemekler görüyorum
Burcu-Elisa Bende bugün doktora gittim küçük bir kese gördü 4+4 ama alttan muane uzun bir aradan sonra ikinci darısı kalp atşına artık🙏🏻
Burcu-Elisa Kukulikukuli12 güzel düşün canım oluyor kanamalar bazılarınd inş ilaçkar işe yarar rahatlarsın🌸
Oznursorhan Kukulikukuli12 hiç kötü düşünme canım 🙏🏻 bol bol dinlen zorunda olmadıkça ayağa kalkma. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah dualarım seninle 🙏🏻
surfermom Kızlar bizim de inşallah 15 Aralık ❤️ sürekli kasık bel ağrılarım oluyor 😣 dayanılmayacak bir ağrı değil ama hiç geçmiyor da😞
Kuzununannisi Selam kizlar bende yarın kalp atışı için gideceğim uygulamaya göre 6+3 doktorun dedigine göre 7+3 yarın farklı bı doktora gideceğim detaylı öğrenirim artık ☺️
Kukulikukuli12 Burcu-Elisa cok teşekkür ederim inşallah canım suan yatıyorum zaten. Ye yat ye yat şiştim vallahi 2 günde 🤢 hamilelik sürecini giç sevmiyorum zaten kendim kısıtlanmış hissediyorum 😣
Burcu-Elisa Hep bir bilinmezlik risklerle dolu ama sonu güzel onun için her zorluguna katlanıyoruz bakalım bizi ne gibi süreçler bekliyor
Simge_celen_ozyildiz_ Burcu-Elisa 7+1 5 Aralık gösteriyor kalp sesini 6.3 de duyduk keseyi de 5 haftalıkken gördüük 🥰
Ece56 meryy2615 benim de sizinle aynı bugün 5+1 keseyi gördük. 4 mayısa da randevu aldım hem kan tahlilleri hem de kalp atışını duymak için.
meryy2615 Ece56 benim de tam bugün 5+1 🌸🌸 aynıyız ❤️❤️ hayırlı haberlerle dönelim insAllah, doktorum 3 hafta sonra gel dedi de bekleyemicem sanırım daha erken giderim 🥲🥰
Iremkasyol52 Burcu-Elisa bende ulan 6+3’üm keseyi gördüm 26’sında da randevum var kalbini dinlemek için 🥰🥰♥️