dolunayes uzlet yarin yine test yapicam canim koyuluk bakicam artisa ona gore bi aklimda adet 20 si bekle diyo erken öğrenmiş oldum baya kanama vs yok sukur iyi gidiyo cunku karar veremedim
dolunayes uzlet canim aksam yaptim 11 . Gun 3 saat su almadim koyuydu pikti 2 saat sonra direk yaptim saat 10 aksam gebelik testi. Silik cikti. Sonraki gun ilk idrarla direk koyuydu
uzlet dolunayes benim elimde 1 tane var canım ama bakim sabaha yapayım olmazsa haftaiçi zaten tahlile gidicem o zaman bhcg de isterim
uzlet dolunayes aslında normal adetin 15. günü yumurtlama gördüm 5 6 nisanda 7si de çatlama. Hacamat oldum bikaç ay önce o zamandan beri genelde 1 hafta erken adet olmaya başladım döngüm değişti
dolunayes uzlet hacamat inanilmaz faydali isinin ehli ellerde canim 15 normal evet ben 11 de oldu bu ay erken gecen ay 17 iydi.
dolunayes uzlet yapma istersen gecsin zaman gebelik testim fazlaysa yap tabi gec de dollenebilir bana gore gec ya yumurtlaman adwt dongun ne benim 28
Dolphin16 Hayalim1_ ben şubatta 9 oldum martta 13 oldum bu ay henüz olmadım test yapıyorum negatif çıkıyor bende bilmiyorum ne zaman adet olcamı 🤦♀️🤷♀️
Hayalim1_ ikranurkutay sağlık ocağı bakıyor kuzum verebılırsın ama ınsallah gebelıktır rabbim gönlüne göre versin inşallah kuzum tez zamanda al müjdeyi
dolunayes Tbsra95 direk yatsi namazi sonrasi oturdum 7 yasini peş peşe okudum canim ben . En basinda da niyetimi ettim. Birde her namazda zikir tesbihi 33 lu döndüm 33 ya musavvir 33 ya bari 33 ya halık canim Bu yasin suresini farkli platformda gormustum cok oldu diyen vardi. Denedim oldu sukur
Betbet98 dolunayes Dileği olan kişi 7 gün, güneş doğmadan önce ya da yatsı namazından sonra 7 kere “Yâsîn Suresi”ni okur veya okutursa çok kısa zamanda arzu ettiği şeye kavuşur. Diye okudum ama internetten