uzlet Hayalim1_ benim 16 sı sabah test yapmayı düşünüyorum aslında erken ama yapmadan duramşycam sanırım 5 6 yumurtlama 7si de çatlama
uzlet dolunayes 2 gün önce aklıma esrti ovulasyon yaptım negatifti sabah yapcam elimdeki erken gebelik testi ama güvenemiyorum onlara hiç
dolunayes uzlet ovu dene once bosver o koyu olur sonra erken gebelik yaparsin guvenilir canim oda sorun yok
uzlet dolunayes benim de tam 11 oluyor yumurtlamanın ilk gününden sayarsak. Elimeki testin aynısından bir kez daha yaptım gebelik yoktu ama çizgi çıktı
uzlet dolunayes 5 aydır canım. Bende amh düşüklüğü var fsh yüksek. İnşallah bu ay olur belirti olarak da kasık ağrılarım oldu sıcak basması da yaşadım bugün de göğüs hassasiyetin oldu ama kısa bir süreliğine
dolunayes uzlet bence dogru bilemedim bende gecen ay cizgi cikmadi bu ay direk cikti ve bir gun arayala da koyulasti direk hassas testelrr marka innovita benim oda olabilir adet gunun ne zaman
dolunayes uzlet herkesin belirtisi farklidir valla benim catlamadan beri gogus hassasiyrti vardi diskida zorlanma iki gündür bel agrisi catlama errtesi ciddi kasik agrisi
dolunayes uzlet güzel belirtiler aslinda rabbim nasip etsin amin . Dualarinizda inşallah kullanmamaya ozen gosterin. Bende de ates basip sonra usume oldu. Kasik agrim catlmadan sonra oldu simdiye kadar olmadi şimdi var
uzlet dolunayes aynen öyle canım benim ilk ve gebelikte de pek belirti olmamıştı ne zaman kan vercen peki
uzlet dolunayes peki acaba ilk idrarla hem ovulasyon hem gebelik yapsam olur mu ki hani ilk İdrarla ovulasyon olmaz diye biliyorum ama eğer o koyu çıkarsa hemen gebeliği de yapardım 😏
uzlet dolunayes evet canım o marka baya hassas diyorlar bendeki Prodoctor. Adet günüm 16 sı bugün yani
dolunayes uzlet yarin yine test yapicam canim koyuluk bakicam artisa ona gore bi aklimda adet 20 si bekle diyo erken öğrenmiş oldum baya kanama vs yok sukur iyi gidiyo cunku karar veremedim
uzlet dolunayes aslında normal adetin 15. günü yumurtlama gördüm 5 6 nisanda 7si de çatlama. Hacamat oldum bikaç ay önce o zamandan beri genelde 1 hafta erken adet olmaya başladım döngüm değişti
dolunayes uzlet canim aksam yaptim 11 . Gun 3 saat su almadim koyuydu pikti 2 saat sonra direk yaptim saat 10 aksam gebelik testi. Silik cikti. Sonraki gun ilk idrarla direk koyuydu