Betbet98 dolunayes maşallah Rabbim bizlere de nasip etsin amin.. 7 Yasin bir kez mi okunuyor? Her gün mü
Betbet98 dolunayes Dileği olan kişi 7 gün, güneş doğmadan önce ya da yatsı namazından sonra 7 kere “Yâsîn Suresi”ni okur veya okutursa çok kısa zamanda arzu ettiği şeye kavuşur. Diye okudum ama internetten
dolunayes Betbet98 direk 7 yasin peş peşe okudum zorlanmadim okumam hizlidir . Gunde bir tane okuyanlarda biliyorum gördüğüm forumdan
Betbet98 dolunayes mesela bugün 7 yasin okusam dileğimi dile getirip bir kerelik mi yaptınız siz .. duanın gücüne inanıyorum siz bundan sonra mı hamilelik yaşadınız
uzlet dolunayes tüp bebek dediler istemedim bir kızım var o da tedavisiz doğal yollarla oldu şimdi 2 yi düşünüyoruz
dolunayes uzlet hormonlar icin ilac vs varsa kullan mutlaka arkadasim kullandi hacamat yaptirdi bu ay hamile canim pcos pda
Hayalim1_ AnnesiyimM53 stres yapma bebişte etkılenır yakınlarda hastane varsa gıdebılırsın kafan rahatlasın
Hayalim1_ Betbet98 bu konuda benide aydınlatın kuzlar bende okumak ıstıyorum kaç gün kaç kere okumam gerekiyor
dolunayes Betbet98 canim bir adet sayi olarak okuyarak 7 yasin yatsi namazimdan sonra peşpeşe okudum ben . En basta sadece bir kere niyetimi ettim her okumama ayri niyet etmedim canim besmele cekip devam ettim
dolunayes Betbet98 benim teyzem hafız canim salatı tefriciye duasını 4444 kere baslamami istedi. Ona da başladım ben bu duaya baslama anindan itibaren ya basinda ya ortasinda ya sonunda muhakkak olur diyor teyzem. O hamilelik yaşamış. Benimde 500 adet cekmeme denk geldi yinede birakmadim niyetim 4444 adet arastirabilirsiniz cok guclu bir dua
dolunayes Hayalim1_ canim ben bir gunde hepsini ard arda okudum yatsı namazindan sonra. Gordugum forumda gunde 1 adet seklinde 7 gunde bitiren de olmus
Hayalim1_ dolunayes ben 1 günde 7 tane okusam olurmu yarın doktora gideceğim hayırlı haberler almak istiyorum
Betbet98 dolunayes ben de başlarım inşallah Meryem suresini de okudum ama henüz bir hamileliğim olmadı:(
Hayalim1_ dolunayes aşkım çok soru sordum kusura bakma hakkını helal et bunu nasıl okudun kaç gün kaç kere aşkım
dolunayes Bu kizlar ben basladigimin ertesi gunu yumurtlama gördüm teste. Ve bu ay erken yumurtlamq oldu 11. Gunumde . Allah cok buyuk ol der ve olur . Ben rahattım cok . Mucizeler baslayinca. Bi anda 6 gun erken yumurtlayinca dedim ne büyüksün Allah’ım. Emeginizu verin olup olmayacagindan suphe duymayin. Allah herşeyi yaratan. Dualarinizda inşallah demeyin. Bunun hadisi vardi. Rabbim bana saglikli bir bebek ver deyin. Sen yaradansin ol dersin olur deyin.
Hayalim1_ dolunayes aşk olsun kuzucum olurmu öyle şey burda be güzel haberler aldık almayada devam edeceğiz inşallah