Hayalim1_ Betbet98 koz üzül diye demedım burda kaç saattir negatıffff yokkkkkk nooooooo kış kış negatif gel gel pozitifffff
ikranurkutay Betbet98 inşallah kuzum pazartesi yapım diyorum cıkmazsa enfeksiyon büyük ihtimal kasık agrısı maf etti beni🙄
ikranurkutay Hayalim1_ idrarda şuan yanma yok bende enfeksiyon dan süphelendim ama sağlık ocağında enfeksiyon için test veriliyormuki veriliyorsa baktırayım olmadı. Biryandanda gebelikmi diye düsünmüyor deglim ☺️
dolunayes ikranurkutay canim bende gecen ay iltihap vardi ve yanma vs yoktu adetim gecikti . Doktor antibiyotik vs verdi sonra bu ay hamileyim sukur
Hayalim1_ ikranurkutay sağlık ocağı bakıyor kuzum verebılırsın ama ınsallah gebelıktır rabbim gönlüne göre versin inşallah kuzum tez zamanda al müjdeyi
ikranurkutay dolunayes tebrik ederim canım randöviler dolu doktorda sağlık ocagı bakarmiki idrar versem enfeksiyon için
dolunayes İnsallah herkese rabbim bu aylar yuzu suyu hurmetine nasip etsin her namazda herkese dua ediyorum hakeden herkesin kucagi dolsun 7 yasin okuyun arkadaslar ben faydasini gordum banada dua edin
Betbet98 dolunayes maşallah Rabbim bizlere de nasip etsin amin.. 7 Yasin bir kez mi okunuyor? Her gün mü
Tbsra95 dolunayes canım anasayfa ya git 3 cizgi var foto yükle yazıyo tıkla foto yükle yazıyo bas cıkıyor sonra ekle sonra cıkanı kopyala buraya yapıştır hadi yaparsın 💜
Hayalim1_ dolunayes forum ana sayfada üç çözgüye bas resım yükleye tıkla mutluresım sıtesıne gır resım yükle kopyala yapıştır
Slnspt Bat 20/21 kasık ağrısı var yumurtlamadan beri ağrı da değil sızı gibi arada batıyor hissi veriyor karnımda regl olacak gibi arada ağrıyor değişik birşey yaşıyorum hayırlısı 🥹🙏 Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🙏