dolunayes uzlet hormonlar icin ilac vs varsa kullan mutlaka arkadasim kullandi hacamat yaptirdi bu ay hamile canim pcos pda
Betbet98 dolunayes ben de başlarım inşallah Meryem suresini de okudum ama henüz bir hamileliğim olmadı:(
dolunayes Betbet98 bu ikisi cok etkili canim Meryem suresi de okuyabilirsin ben dinledim hafiz olan teyzelerime okuttum benim icin
Hayalim1_ dolunayes ben 1 günde 7 tane okusam olurmu yarın doktora gideceğim hayırlı haberler almak istiyorum
Hayalim1_ dolunayes aşk olsun kuzucum olurmu öyle şey burda be güzel haberler aldık almayada devam edeceğiz inşallah
dolunayes Hayalim1_ yok canim ne sorusu sor tabi birinize faydam olursa ne mutlu bana hepinize dua ediyorum hangisini canim ne kadar okudum
Hayalim1_ dolunayes aşkım çok soru sordum kusura bakma hakkını helal et bunu nasıl okudun kaç gün kaç kere aşkım
dolunayes Betbet98 canim salati tefriciye 4444 kere. İstegine gore oku ben gunluk 100 okuyorum kibleye karsi. Yasin de sadece 7 adet canim ben yatsidan sonra tek seferde hepsini okudum. Gunde bir adet okuyup bir haftada bitirende var