dolunayes Hayalim1_ gunde 100 okusan 44 gunu gecer canim . Ben oyle okuyorum. 200 ceksen 22 ye duser senin okumana bağlı
dolunayes Hayalim1_ bitirmedim hala okuyorum. Ben başladım. Ertesi gün erken yumurtlama oldu. Yani kendi istegime göre okuyorum. Dua o şekilde basinda ortasinda ve sonunda kabul olur. Ama niyetimi ettim bitirecegim
alitalia @Hayalim1_ @Tbsra95 @ikranurkutay Kızlar kan verdim sonuç 630 çıktı ❤️ sizlerin de ve diğer isteyen arkadaşların da iyi haberlerini bekliyorum inşallah 🌸❤️
ikranurkutay alitalia ayyy gözün Aydın canım çok sevindim valla Allah tamamına erdirsin inşallah 🤲🏻♥️
alitalia whitechocalete teşekkür ederim canım belirtim klasik regl ağrısı gibiydi ama ben uzun zamandır ağrısız olduğum için şüphelendim. Onun dışında bariz bir belirtim yoktu şimdi bulantılarım başladı göğüs halkam koyulaştı aklıma gelenler bunlar. Reglime de hala 2 gün var
Tbsra95 alitalia yaa cok soru soruyorum biliyorum da yumurtlama dönemi ve 1 hafta gecene kadar sürekli adet olacakmış hissi varmıydı o bende vardı bir hf önce gecti de merak ettim
alitalia Tbsra95 ya regl ağrısı gibi hafiften ağrı yumurtlamadan beridir var şimdi çok olmuyor ama ara ara batmalar oluyor. İstediğini sorabilirsin canım hiç problem değil senin bat ne zamandı yumurtlama gününü biliyor musun
alitalia whitechocalete evet ya ben de anlamadım ilk oğlumda da erken yumurtladım regl gecikmesinin 2.gününde 416 ile öğrenmiştim