usenmedimyaptimbirvelet Aaaysee sen çok güzel annesin tabi ki bebeğine en güzel sen bakarsın canım benim rabbim seni bir avazda kurtarsın❤️
Canimucizem Aaaysee çocuğumun yüzüne bende asla ama asla emoji koymam aşırı komik geliyor bu durum ya ben çok dalga geçiyorum bunu yapanlarla dediğim gibi ya sadece elini yada hiç atmam daha iyi😂
Canimucizem Aaaysee bir de ben şey yapmayı düşünüyorum nasip olursa inşallah işte şimdi tamamlandik 😂😂 anlamsızca duygunlandim bak😂
Prensannesiiiiiii Aaaysee ben en çok anne olmayı sevdim yazıyor benim durumumda hakkımda olan yerde ilk paylaştığım zaman da sadece elini çekmiştim hoşgeldin minik mucizem diye
Adyokisimsiz Aaaysee ben elini tutarken çekip beni 2. Kez anne yaptığın için teşekkür ederim meleğim yazmıştım
Mihrimahvuslat Aaaysee dedemi kaybettim bazı sağlık sorunlarım var öyle kafam karıştı birden kusuruma bakma 😬
Beggg Aaaysee “Çektiğim cefanın canı sağ olsun,şu sefanın güzelliğine bak.” Bir kadın çocuğunun el fotoğrafına yazmıştı görünce hoşuma gitmişti hemen hafızama kaydettim ben de yazarım diye😅😅
Aaaysee Mavidunyamm buda çok güzelmiş düşüncem aşkım teşekkürler 😻 Saçlarına baharları tak kızım,gülüşün güneş,ellerin umut olsun Biri de bunu önerdi çok beğendim sanırım bunu yazcam 🤤
Beggg Aaaysee hamilelik başlı başına bir cefa zaten😅 akrabalar hiç susmaz o yüzden düşünmemek en güzeli😅😅