herkesherseyicokbiliyorzaten şöyle söylim bir sorun varsa yada olursa doğum anında vs Allah korusun tabikii sezaryen olur illa normal normal diye tutturmuyorum ama durduk yere sezaryen olmaya karşıyım ki doktor da bunu istiyor beni başından savmak için böyle dediğini düşünüyorum bu yüzden suni istiyorum yani kendi sancım gelse belki gerek kalmazdı amq gelmiyor maalesef,ilk çatı muayenesi olduğumda hiç dar faaln demedi açıklık yok ama yumuşama var güzel falan dedi 2.defa açıklık muayenesi olduğumda bana pat diye açıklık yok,bebek yukarıda haftaya gel sezaryene alim dedi daha 2 hafta olmasında rağmen bende neden sezaryen dedim haklı olarak yani daha 2 hafta var bir çok bebek doğum esnasında iniyor kanala ıı şey açıklık hiç yok işte çatında biraz dar zor olur dedi madem dardı ilkinde neden söylemedi? Ben daha erken haftam dolunca eğer hâla olmazsa o zman mecbur sezaryen olur ama normal istiyorum deyince iyi sen normal istiyorsun diye deneriz suni ile kendi sancın gelirse de suniye gerek kalmaz zaten dedi yani çatım bu kadar dar olsaydı,normal zor olsaydı yada sezaryenlik bi durum olsaydı zaten ameliyat isteyen bir insan olduğu için hiç demezdi normali deneriz diye ben sezaryene tamam demediğim için oda diretmedi yani salı günü ne der tabii bilmiyorum ama her şey normalse denemek istiyorum