Beggg Aaaysee hamilelik başlı başına bir cefa zaten😅 akrabalar hiç susmaz o yüzden düşünmemek en güzeli😅😅
elifcicek_07 Valla 10 senedir aynı yazı yazıyor. ‘’Yandım ben Saffet Hanımefendi, Salihat-ı nisvandan’’ doğum yapınca Farklı bişey yazmam heralde
Aaaysee elifcicek_07 hakkımda kısmından bahsetmedim canım bebek doğunca onu paylaşınca altına ne yazsam dedim 🥰
Aslan63melek Aaaysee sancin acilman yok heralde seninde salı günü sabah erken gidecem ben sen de erken git biran önce kawusalim bebişlere ve seninki kızmi erkek mi kilosu kaç cnm inşallah kolay doğum yaparız 🤲💁
Aaaysee Aslan63melek evet canım sancı vs yok açılma 2 hafta önce baktı yoktu insaAllah azda olsa vardır şimdi bilmiyorum salı günü belli olcak artık 🥲 duramam zaten erkenden giderim 😂 benim bebiş kız,kilosu 38 de 2.800 dü 38 den beri gitmedim 2 hafta geçti yani 3 olmuştur insaAllah 3 de yeter yani 🥰 senin ki
Aslan63melek Aaaysee ayy salı günü sana yazacağım yatış yapılırsa benim ki erkek bebek 3.400 grm iki gün sonrasini düşünüyorum bebeğim kolarimda falan diye duygusala bagliyip ağlıyorum tabi doğum sancı korkusu da var rabbim yardimcimiz olsun salı günü haberleşelim ve sizin ilk doğummu acaba benim 4 cü olacak doğum olarak ama iki ewladim var hayırlısıyla doğarsa 3 tane olacaklar
hayatisigi Benim de Salı günü. Sonramız malum bayram. “Hoşgeldin kızım, bayram şekerim🌼” yazmayı düşünüyorum ama nasip 😂 alt köşeden bi açıdan ayakların ellerin olduğu bi fotoğraf ile beraber 🥹
Aaaysee bebekveannesiii amin amin insaAllah 🥲😻 normal,ama kendi sancım gelmiyor 🤧 haftam dolduğu için suni alcam bakalım insaAllah olur
Pamukbebegimm Aaaysee Birgün Allah evinize öyle bir nimet verir, gözlerinizin bakmaya doyamayacağı bir manzaraya sahip oluverirsiniz 🥰