Duce Devran benim abim ulkerde calisiyor aylik olarak istikhak veriyorlar koca paket jelibonlari esimle biz yiyoruz 😄😄 cocuktan betersiniz diyor 😄😄
Devran Duce benim jelibona verdiğim paranın haddi hesabı yok haftada 1 paket yiyorum ama bazen 1,5 pakete çıkıyo 😂😂 keşke benimde abim jeliboncu olsa 😂😂
Devran Gulsummldr 😂😂 çok özür dilerim kaç kişi benden diye merak ettim amacım can çektirmek değildi 😂
Gulsummldr Devran artık çok geç. Eşime msj attım. Vişneli haribo almadan eve gelme dedim. Hele bulamasn suçlu sensin. 😁
Devran Denizinannesiii34 bencede hamilelik benimde hoşuma gitmeye başladı kilo almışsın diyenlere ben iki kişiyim diyip işin içinden çıkkyorum 😂😂😂
Devran Gulsummldr hahahah ekşili ye onu daha kolay bulur ağzına atınca çok güzel tat veriyo sen ekşili ye bırak vişneliyi 😂
Caglaaa Devran bende öyle eşimle ikimiz çok seviyoruz zararlı diye kendine alıp sırt çantasında saklıyormuş işteyken yoldayken yiyiyormuş eskiden bulup alırdım artık anladı hiç almıyor yiyemiyorum 😂
Devran Selim_Alparslan bakkal yolu sanada gözüktü 😂😂 valla bilerek açmadım postu benim gibi olan varmı diye merak ettim 😂
Denizinannesiii34 Devran bana da eşim çok su iciyorsun ve tuvaletten cikmiyosn diyo kendine gel be adam iki kişiyim ben diyorum😂😂😂
Devran Duce hepimize afiyet olsun valla bu gidişle vaz geçemiycem pastadan tatlıdan hep tiksindim ki normalde çok severdim 😂
Gulsummldr Devran vişneli olacak. Ben ağzıma atacam. Agzım sulanarak yiyecem. Olmaz yoksa. Mümkünatı yok 😁
Selim_Alparslan dml33 benim eşimde kızıyor hamile değilken bile almıyordu şimdi hiç almıyor bebeğe zararlı plastik diye 😭 unutmuştum ama post sahibi aklıma getirdi 😂
dml33 Devran benim esime kalsa hepsi kotu ama kendi yiyo :)) bnde o evde yokken aliorm çekmeceye sakliorm 😊bide bir kere yesem yetiyo bana surekli yemiorm 😁
Denizinannesiii34 dml33 ahahah benim ablamın canı alkol çekmişti ya onu hiç unutmuyorum bebe sarhoş olarak dogcakti😂😂
Devran Denizinannesiii34 siz bidee beni görseniz resmen hobilerim arasında tuvalet oldu tuvalette facede dolanmak 😂😂😂