Denizinannesiii34 Devran of sise sise kola içmek istiyorum 😂😂😂😂😂 amas bazen içiyorum dışımın kabuğuna yetmiyo
dml33 Devran benim canim cekti bir paket aldim esim kizdi yarisini yedim gizlice plastik o diyo kendi yedi🤯
Devran Gulsummldr resmen çocuk gibiyim eşim bişi istiyomusun deyince jelibon diyorum haribonun ekşilileri var ondan aldırıyorum eşim 29 yaşında bana alırken kendinede alıyo resmen ikimşz birden jelibon yiyoruz 😂😂😂
Bekleyenler Devran Denizinannesiii34 ya benim de bazen kola istiyor. Soğuk soğuk. İki kez içtim malesef
ArzuGl Nelere sarmadım ki söylemeyeyim kimsenin canı çekmesin de nerde zararlı pis şey varsa aklıma geliyor.
Gulsummldr Devran ay sınırlı üretim vişneli haribolar vardı. Var mıdır acaba. Ağzım sulandı resmen. Ne kötü bi insansın sen yaaa 😁
Devran hmmokk benim geçmiyo haftada 1 yiyorum 17+4 üm vaz geçemiyorum hamilelikten önce abur cubur hiç yemezdim ağzıma sürmezdim 😂
Denizinannesiii34 Devran of canım nerde zararlı var onu çekiyo anlamıyorumki aserirkende tiner içmek istemiştim 😂😂😂😂😂
Selim_Alparslan dml33 benim eşimde kızıyor hamile değilken bile almıyordu şimdi hiç almıyor bebeğe zararlı plastik diye 😭 unutmuştum ama post sahibi aklıma getirdi 😂
Cansuercan Devran aa az önce bakkaldan aldm cocuk gbi yiye yiye eve geldim 😂😂😂 yine olsa yine yerimmm 😂😂😂
Devran Cansuercan heyyyy gidi bende arasa çiğ köfte alıp yiye yiye yürüyorum 😂 bol eksi turşulu benim oğlan çok fena 😂
Naz14 Devran ayyy az once iki kase yedim ama yetmiyor hala daha canım istiyor ama fazlasi zararlıdır diye yiyemiyorum 🤔🤔
Devran Mvisss9 eşim de gülüp duruyo ben bunları yedikçe 😂😂 ben yedikçede onun canı çekiyo 😂😂😂 farklı farklı alıyo benim paketimden o alıyoda bende onun paketinden alıyorum 😂😂😂
dml33 Devran benim esime kalsa hepsi kotu ama kendi yiyo :)) bnde o evde yokken aliorm çekmeceye sakliorm 😊bide bir kere yesem yetiyo bana surekli yemiorm 😁
Naz14 Denizinannesiii34 tiner çekmek yine iyi ben cevremden talaş yemek isteyeni hatta yosun yemek isteyeni duydum ya 🤣🤣🤣
Hmervekara Devran beeen kesinlikle özellikle ekşimsi jelibonlara 😃 normalde en son çocukluğumda yemişimdir ama hamilelikte canım istedi 🤷🏻♀️
Devran Gulsummldr 😂😂 çok özür dilerim kaç kişi benden diye merak ettim amacım can çektirmek değildi 😂
Merveee277 Devran bende ona sardım balık hapının verdiği iğrenç tadı anca onla geçirebilddim hapı içince yiyorum 1 paket 😂😂😂 durduramıyorum kendimi