Denizinannesiii34 dml33 ahahah benim ablamın canı alkol çekmişti ya onu hiç unutmuyorum bebe sarhoş olarak dogcakti😂😂
dml33 Denizinannesiii34 cok sukur benim canim normal.seyler istiyo:))onlara bile esim bahane uyduruyo o sebze cikmadi daha falan diyo 😄
Devran Duce hepimize afiyet olsun valla bu gidişle vaz geçemiycem pastadan tatlıdan hep tiksindim ki normalde çok severdim 😂
dml33 Devran hamile deilken alip yemezdim yani aramazdm jelibon ama hamilelikte istiyo cnm napalim cocukta yicek sanki dogunca alissin simdiden 😄😄
Devran deletenmom1841 brnim oğlumda aynı şekil helibonda jelibon hele aklıma düştümü maf ediyo beni 😂
Gulsummldr Devran buldu buldu. Yoksa bana vişneli jelibon mu yollarsın haribo fabrikasını mı basarsın bilemem. Hamile kadınım şimdi. Kötü şeyler olabilir 😁😁
Devran Denizinannesiii34 siz bidee beni görseniz resmen hobilerim arasında tuvalet oldu tuvalette facede dolanmak 😂😂😂
Huzur20 Devran Hemde nasıl jelibon istiyo canim özellikle ekşi bebisimde kiz bu arada bak şuan bile canim cekti