Naz14 minigin_annesi ahahahhaah sesli güldüm ya 😂😂 aynı benim koca dün çiğkofteyi yerken burger reklami cıktı şakasına ona baktım laaan yeter televizyonda mi izleyek dedi cok gülmüştüm 🤣🤣🤣😋
minigin_annesi Naz14 kizzz o mcdonalds cheeseburgeride benim bir ara canim cektiii esim eve gelirken artik elinde onla geliyordu😂😂😂cigkofte habersiz yiyorum soylesem artik getirmez zarardir diyor o yuzden daha demiyor oglen arasi siparisle evde yiyiorum😂😂😂😂
Devran minigin_annesi resmen kendimi aç gözlü canavar gibi hisediyorum 😂 benim kocada yiyecek kelimesini ağzına almıyo biliyo isteyeceğimi 😂
minigin_annesi Devran benden uzakta olunca hep onun cani biseyler cekerdi simdi evde benim canim cekiyooo😂😂😂
Devran Zeynp ya valla yanlız değilmişim benimle dalga geçiyolar bu elindeki ne diye kaynanam hele yumuşak şekerler alıyo ben onun evine gittiğim an tabağı dolduruyo bana şaker hem dolduruyo hem bana kızıyo 😂😂
Zeynp Devran ay bak Ülker’in yumuşak şekerlerini de tavsiye ederim çok güzel jelibonumsu olan Eşim çok karışıyor Bi bıraksa 1 kilo jelibon yerim 😍
cemilev Devran He ya Neden öyle oluyor bende zor tutuyorum kendimi yememek icin normalde sevmem öyle seyleri şekerli şekerli
Devran cemilev vücudun jelibonu eksilmişşş 😂😂 canın istiyosa 1 2 tane at ağzına bişi olmaz ben 1 paket sadece haftada 1 tüketiyorum dayanamadığım için 😊
cemilev Devran 😁 arada bende atıyorum ama koca paket yiyesim var hemde vücudumuzun aşırı jelibonu gelmiş 😁
Naz14 minigin_annesi yok vallah ben ne istesem alir zararlida olsa kızıyor ama inadımı ve huyumu bildigi icin sesi çıkmıyor 😂😂😂