minigin_annesi Devran benden uzakta olunca hep onun cani biseyler cekerdi simdi evde benim canim cekiyooo😂😂😂
Devran minigin_annesi benimde canım hep çekiyo eşim olmayınca kaynanam yada kaynıma diyorum alıyolar şükür 😂😂
Zuleyhakaan Devran ikinci hamileliğim ilkinde 30a yakın kilo almıştım ve hepsını verdim sımdı 16 haftalık olduk 5 kilo aldım bile😬 cok mutluyum bu halimle
Clover Devran ben de cok severin saana tavsiyem aktardan ham jelarin alip kendin yap. Ben oyle yiyirdum seker koymadan
Devran Clover ben daha 7 aylık evliyim bekarken iş hayatım olduğu için yemek yapmaya yeni başladım kaldıki jelibon nasıl yapim 😂😂😂
Naz14 minigin_annesi yok vallah ben ne istesem alir zararlida olsa kızıyor ama inadımı ve huyumu bildigi icin sesi çıkmıyor 😂😂😂
minigin_annesi Naz14 ozellikle cola ketcap moyonez bunlari eve almaz hayatta disarida da almaz bende inatciyim valla ama bebegimizi dusundugu icin ozellikle doktor izin vermedigi icin zararli seylerden uzak tutuyor😂
Naz14 minigin_annesi onlari benimkide almiyor asla hele ki cola hamile olmadan once su niyetine iciyordum colayi simdi icemiyorum almıyor yasak diyor dun zar zor yalvar yakar küçük sise aldi bu son dedi 😂😂
minigin_annesi Naz14 benim yuzumden kendiside icemiyor cani cekince bakkala ekmek almaya gittiginde icip geliyor 😂😂😂🤣🤣🤣
Clover Devran dusundugunden daha kolay olcusu var onun. İstedigin bir meyvenin suyu ve bol miktarda jelatin sonra da buz kaplarına koyup donduruyosn bunkadqe
Bilgeklc Devran benim hamileliiö başından beri istiyodu yiyorumda şu 5 haftadır görünce istiyorum canım çekiyo şuan 19+5 günlüğüz
Devran Bilgeklc ya ben hiç yemezdim hamilelikten önce hamileliğimin ortasından beri canım çekiyo resmen 17+5 im 😊
Bilgeklc Devran bende senin gibiyim hamilelikten önce yemezdim yani yerdimde öyle hamilelikteki gibi canım istemesdi önüme konulduğunda yiyordum ama hamilelik başka şuan sadece görünce istiyorum
Naz14 minigin_annesi zavallı kocalar 🤣🤣ben bide sigara içiyordum hamile olduğumu öğrendim gün aniden bıraktım hemen biraz zorlaniyorum ama kendimi yemelere vurdum simdiden basladim kilo almaya o yüzden ne istesem yiyorum kocamda mecbur aliyor zararli oldugu icin isteksiz aliyor 😂😂