blackeagle Devran standtan aldim 20tl lik hani siz seciyosunuz cesit cesit mall of istanbul avm de kocaman haribo standi var ordan cokta tazeydi suan canım istedi ayol😄
Naz14 Yiyin anam yiyin iki canlıyız yarasın hepimize nasilsa doğumdan sonra zayıflarız demi yani inşallah 🤣🤣
Denizinannesiii34 Bekleyenler aaa ne güzel kavusuyosunuz bebisinize hayırlı doğumlar Sağlıkla kucaginiza alın insallah:)
minigin_annesi Devran senin jelibonunu yesinler😂😂😂Bende yeni yeni muzlu benimoya sardim napicam bilmiyorum🤣🤣🤣🤣
Hola Devran yaaa varya hem de nasil cekmekkk heleki de su eksi olup disi sekerli olanlardan taklalar atiyorum onun icin. Ama hala yemedim korkudan artik dayanamiyom 😂😂 yarin yiceeem
minigin_annesi Devran Tesekkur ederim tatlim yunus diyor televizyonda ne gorse cani cekiyor beni gece gece marketleri gezdiriyor ulan bari dogru duzgun bisey cekse canin🤣🤣🤣🤣Ayyy onun pipisini yiyim men😂😂😂😂💪
Zuleyhakaan Devran ikinci hamileliğim ilkinde 30a yakın kilo almıştım ve hepsını verdim sımdı 16 haftalık olduk 5 kilo aldım bile😬 cok mutluyum bu halimle
Naz14 minigin_annesi ahahahhaah sesli güldüm ya 😂😂 aynı benim koca dün çiğkofteyi yerken burger reklami cıktı şakasına ona baktım laaan yeter televizyonda mi izleyek dedi cok gülmüştüm 🤣🤣🤣😋
Devran minigin_annesi resmen kendimi aç gözlü canavar gibi hisediyorum 😂 benim kocada yiyecek kelimesini ağzına almıyo biliyo isteyeceğimi 😂