Kukulikukuli12 Hamidevahap bu haftalarda yapmadığım sey kalmadı hurma merdiven squat yürüyüş ilişki herşeyi yaptım 41. Hafta kızım zorla suni sancı ile geldi yoksa Bi 9 ay daha dururdu 😄
melike098 Hamidevahap 40+0 olduk kızımda niyeti yok hic ilki 41.haftada oldu buda sanirim oyle olacak bide kızlar erken gelir derler😬😬
melike098 Hamidevahap yok suni sancıyla oldu hic agrim bile yoktu haftasi gecince suni sancıyla başlattı doktorlar dogumu acilmam da yoktu hic
Zey1411 Hamidevahap bizde 40+1 olduk size doktor ne dedi Doğumla ilgılı,benım ilk doğumum çok tedirgınım 😔
Hamidevahap Zey1411 benım ıkıncı dogumum cuma gunu dogurtmak istedi ama gitmedim cnm salı kontrol var 40+4 oluyorum bı umut kendi sancımı suyumu beklıyorum ama gelmiyor yatıs alırım buyuk ihtimalle kızımda dogmamısti kendı kakasını falan yer dıyo doktor
rky2 Birglkyk5- 40+4 haftaligim aynı şeyi doktor bana da bugün söyledi. 2 cm açıklık var ama bebeğim aşağı çok inmemiş, normal doğum için bekleyecem ama çünkü herhangi bir sorun yok bebeğimde çok şükür.
Birglkyk5- rky2 benimki kanalda ama bı belirti yok hafif ağrılar dışında akşama ağrıyla hadi inşallah gelecek diyorim sabaha bişey kalmamış suni sancı da istemiyorum ama olacak gibi 😔
Bedihaaa Hamidevahap benimde ilk oğlum 41+4te suni sancı ile geldi şimdi ikinci oğlana hamileyim inşallah bunda o kadar beklemem şuan 26+2🙈😂
Hamidevahap Bedihaaa Amin cnm aminn insallahb🙂🤣 valla bunun kızla oglanlada alakası yok biz doguramıyoruz yaa
Bedihaaa Birglkyk5- 42yi beklemezler cünkü çocuk kakasını yapar ve yer ben 41+4te doğum yaptım bende de kakasını yapmıştı ama Allah’tan yeme durumu olmadı🙈
rky2 Birglkyk5- umudunuzu kaybetmeyin sancılarım 7 dakikada bire düştü ve bebeğim kanala girdi çok şükür, çok dua edin Allah çok merhametli. Su gibi doğumunuz olsun inşallah.
rky2 Hamidevahap benim sancılarım şu an ortalama 7 dakikada bir bebeğim de kanala indi hamd olsun, inşallah kolay sağlıklı hayırlı doğumlarımız olur.
Hamidevahap Birglkyk5- valla bilmiyorum ki benim bebek zayıf braz salı gıtcem yazarım cnm BEN 40+4 Olcam o zaman doktora bı sorarım
Birglkyk5- Hamidevahap bekliyorum inşallah canim güzel haberlerini Rabb’im hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah hepimize🌹🌸
Hamidevahap Birglkyk5- aminnn cnm ınsallah kendi dogumum uz baslar bugun den itibaren 🤲🙏 sabaha dogurmus oluruz ıns