Hamidevahap An itibariyle 40+1 olduk oglumla ama gelmeye hıc niyeti yok sizlerde durumlar nedir nisan anneleri
Tugceasel21 Hamidevahap ben dogdum sukur 39+1 carsamba gunu Oglumu kucagima aldim darisi sizlerin basina
Kukulikukuli12 Hamidevahap bu haftalarda yapmadığım sey kalmadı hurma merdiven squat yürüyüş ilişki herşeyi yaptım 41. Hafta kızım zorla suni sancı ile geldi yoksa Bi 9 ay daha dururdu 😄
Hamidevahap Gun32 benimde ıkıncı dogum olcak ilkinde de suni sancı ile dogurmus tum bu da aynı olxak gıbı hayırlısıyla hgelsınler
Smr60 Bizde 40+1 olduk oğlumla ama gelen giden yok. Ağrınız sancınız var mı acaba. Benim iki gündür lekeli akıntı ve arada kasılmalarım oluyor başka bir şey yok
Hamidevahap Smr60 yok balım hıc bı belirti yok ben zaten ıkıncı dogum olcak kızımda da 40+0 suni sancı almıstım bu bari kendi sancım la olsun istiyorum gelmiyor salı gunu kontrol var buyuk ihtimal yatıs vercek
Zynpdt Smr60 aynı şekilde 40+0 olduk iki kez lekeli akıntı geldi bazen kasılma oluyor başka bişey yok daha gelmeye niyeti yok gibi 🫢
BbabyMom Hamidevahap amın ınsallah 🤲🏻🌸bırsey sormak istedim bayrama denk gelirse doktorlar görev başında olurlarmı acaba hıc soramadım doktoruma
Hamidevahap BbabyMom devlet hastanesinde mı yapcaksnz nobetcı doktor oluyor tabi nornal dogumu zaten ebeler yaptırıyor cnm
Ervaok Zynpdt lekeli akıntıda direk gittiniz mi hastaneye bende gün bekliyorum suyummu gelir leke mi bilmiyorum artk
Hamidevahap BbabyMom doktorunuz gelır yaptırır dogumu yoksaa da tabıkı doktor oluyor hastanenin nobetcı
Zynpdt Ervaok yok gitmedim bekledim bir daha gelecek mi ya da yoğunlaşacak mı diye bir daha da olmadı 😕 bekliyoruz hala salıya kadar kendiliğinden başlamazsa doğum yatacağım sanırım 🤷🏻♀️