bir ay sonra

Pik3453 peki şekerin herhangi bir belirtisi oldumu.Mesela kilo olarak bebek önden gidiyor muydu.Benim bebeğim öyle mesela kilo olarak iri bir bebek.Bende yaptırdim şeker yüklemesi 75 Gr. 1.saat 203 geldi.Ama şimdi evde ölçüyorum hiç çıkmıyor açlık ve tokluk

Umayyildrim
    Teşekkür ederim..Ekmeği çok tüketiyorum,diğer türlü doymuş hissetmiyorum.ve bu sebeple şekerden korkmuyor değilim..1 ayda 2 kilo almışım doktorum hızlı gidiyorsun dedi ama ilk üç ay mide bulantısından birşey yiyemedim,yeni düzeldi iştahım..sizce de çok mu 1 ayda 2 kio?

Umayyildrim bebeğimin gelişimi en başından beri bazen önde bazen tam haftasında seyrediyordu suyu da hep normal seviyedeydi canım hiç sıkıntı yaşamadım belirtim de yoktu. Aynı çıkmış değerlerimiz benim de 75 grda 1.i saat tokluk 203 çıkmıştı 2 hafta takip ettim en yüksek 151 gördüm onun haricinde hep normal seyirinde ilerledim şimdi de arada ölçüm yapıyorum 2 hafta sonra endokrinolojiye gidicem gitmeden 3 gün önce ölçüm yapıp not alıcam sorun olacağını düşünmüyorum 😊

Pik3453 anladım canım çok teşekkür ederim .Benimde en yüksek tokluk 133 çıkıyor açlık da 95 en fazla . Bakalım ne olacak.Allah sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah