Bo25 Dileqim kombine 1:10000 biyokimyasal 1:9354 yaş 1:966 trisomiy 13/18..1:10000 bu ne ki🙄 cutoff degernn altında yazıyor hepsnde
Dileqim canimacan test sonucunda onemli olan kombine risk ve grafiktede cut off degerinin orta cizginin altinda olmasi dusuk riski gosterir
Dileqim canimacan isini saglama almak istiyodur muhtemelen 2 li taramayla 3 lu de farkli olan testler var sanirim ondan dolayi ama 3 lu test yaptirmicam 2 lim temiz cikti kizimdada yaptirmamistim 3 luyu.
Dmakog Zeynepduruali inşallah canım benim bi talihsizlik oldu yeterli dna kanıma karışmadığından çalışılamadı 2 defa ücret iade ettiler başka merkeze yönlendirdi dokyor ordan haber bekliyorum bu hafta kesin haber gelecekmiş
Nesoz Aryamom- bunu yapan özel firmalar olduğu gibi gittiğim hastanede yapıyor bu testi.tabi doğal olarak insan düşünüyor para içinmi diye!
Dileqim Bo25 cok guzel sonucunda cut off un altinda olmasi dunya saglik orgutunun belirledigi degere gore riskin cok dusuk
Caglaaa Bo25 benim değerlerimle aynı canım benim gittiğim doktor ayrıntılı yapan doktor gayet iyi demişti bana
Zeynepduruali Bo25 bak orada oranlar var canım, mesela benim ki 1/158 yani 158 bebeğimde 1 tanesi hasta olacak, ne kadar riskli demi? Bunun üzerinden kendi oranlarına bakarsan seninkiler normal, ben bebek dna sı için kan verdim dün, büyük üzüntüyle bekliyorum
Marpling Nesoz ben dna yaptırdım ama benim 190 da 1 çıkmıştı bence sizin süper ense ce burun köküde normalse hiç endişelenmeyin derim
Dmakog Kerem2014 cvs de plesanta dan parça alarak dna inceleniyor cvs ve amniyosentez de düşük riski olduğu için durumun varsa fetal dna baktırmak daha mantıklı
Marpling Kerem2014 ikili çıktı zaten dna testi yapılınca üçlü ye gerek kalmadı .ama benim o riskimde bile dr bişey olmaz korkma demişti.2’li 3’lü sadece olasılık verıyor dedi.hiç bir geçerliliği yok