mamacita_ irem01 ya benim aksine adetlerim çok düzenliydi ve kendiliğinden hem yumurtlama hem çatlama oluyordu
irem01 mamacita_ benim de öyle canım adetlerim duzenlidir hormon testlerim hep normal çıkıyordu. Dostinex kullansan faydasini görürsün çok etkili bir ilaç gerçekten
irem01 Betbet98 biz 1 yılı geçti deniyoruz 2 düşük bir de kimyasal oldu bu süreçte. Bir kere prolaktin düşüren dostinex ilacını kullandım kimyasal gebelik oldu bu ay da kullandım 2 gün önce pozitifi gördüm çok şükür🌸
Betbet98 irem01 ay maşallah çok sevindim ben 9 10 aydır hiç gebelik yaşamadım hiç hamile olamadım yani ben de bu ay dostinex kullandım:( inşallah ben de mucize olur
Betbet98 birmeleginannesi_ ovülasyon hem pik hem de catlamayı gösteriyor ya belki de o çatlama hiç gerçek değildi bu hormon baskıladığı için ya çatlama olmadı ya da döllemedi
irem01 Betbet98 inşallah canım senin gibi isteyen herkes için dua ediyorum isteyen herkese nasip olsun inşallah 🤲🏻 peki ilişki sıklığı nasıl? Önceki aylarda hergun yapmaya çalışıyordum olmadı bu ay 3 günde bir falan oldu pek azdı hatta bu kadar azken tutmaz diye düşünmüştüm ben
birmeleginannesi_ Betbet98 çatlamayi nasıl anliyosunuz mesela benim ovulasyonda birgün çok yoğun olup ikinci gün tekrar siliklesiyo burdan mi snliyosunuz . Ama zaten yumurtlama 24 saat süren bişey. Hani belki yumurtlama bittiği için silik oluyodur catladigi için degil
Betbet98 birmeleginannesi_ yumurtlama günü pik oluyor kop koyu ertesi gün silikleşiyor o an çatlama deniyor ama … sen şu an cok mantıklı düşündün.. hiç böyle bakmamıştım. Belki de yumurtlama bittiği için silikleşiyor çatlama olamıyor. Zaten ben pcosmuşum sağ solda minik mnk kistler gözüktü belki de çatlama olmuyor döllenemiyor kiste dönüşüyor
Lavenderandblue birmeleginannesi_ O hormonu tetikliyorsunuz. Eşinize de annelik yapıyorsunuz belki farkında olmadan bi düşünün
birmeleginannesi_ Betbet98 aynen bu yönden bak çünkü benim geçen ay iki gün yumurtlama oldu öbür gün silik oldu demekki iki gün yumurtladim ama catlamadi.. yumurtlama bittiği için de silik oldu diğer günler gibi seninde öyle olabilir orda yazmiyo ki çatladı diye sonuçta
Betbet98 irem01 amin canım inşallah dualarını eksik etme😍 her gün önermiyorlar sperm kalitesi düşüyormuş , her gün yapıldığında sperm değil prostat sıvısı geliyormuş. Doktor ovülasyon döneminde gün aşırı ilişki önerdi.
irem01 mamacita_ hayırlı olsun sağlıkla gelsin 😊 bende yeni öğrendim henüz doktora gitmedim 4 haftalık oldu bugün