birmeleginannesi_ Betbet98 aynen bu yönden bak çünkü benim geçen ay iki gün yumurtlama oldu öbür gün silik oldu demekki iki gün yumurtladim ama catlamadi.. yumurtlama bittiği için de silik oldu diğer günler gibi seninde öyle olabilir orda yazmiyo ki çatladı diye sonuçta
Lavenderandblue birmeleginannesi_ birmeleginannesi_ Şimdi hamile kaldığımız ve emzirdiğimiz süre boyunca prolaktin hormonumuz yüksektir bu normal. Ama onun dışındaki zamanlarda eşinize sadece eşiniz olarak etrafınızdaki kişilere de yakınları olarak yaklaşmalısınız. Bütün hastalıklarımızın bilinçaltı sebebi var. Prolaktininki de bu. Bi test yapın; şöyle ayağa kalkın kıbleye dönün evet deyin öne gideceksiniz. Hayır deyin arkaya doğru gideceksiniz. Sonra sesli bi şekilde eşimin annesiyim diyin. Evete gidiyorsanız tamam sorunu buldunuz. Daha başka etrafınızdakileri sayabilirsiniz. Annemin annesiyim babamın annesiyim vs hepsinde deneyebilirsiniz. Sonra bu inancın dönüştürülmesi gerekir. Eğer evet ise sorularınız. Sevgiler
Lavenderandblue birmeleginannesi_ Okudum araştırdım 😅 tiroid ve prolaktin sorunu bende de var. Prolactini hallettim. Tiroidin sebebini biliyorum ama çözemiyorum
dexter benim 90lardaydı ilaç da vermediler. göğüs ucunun sıkılması, uyarılması ya da tahlilden bir gece önce ilişkiye girmiş olmak da bu değeri etkiliyo. insülin direnci gibi yürüyüş, diyet yaptım sonra normale döndü benimki
Nurdrmz_24 birmeleginannesi_ ben aynı ilacı kullandım ayı bitti hamile kaldım değerim sizinki gibiydi inşallah en yakın zamanda güzel haber alırısnız
birmeleginannesi_ Nurdrmz_24 inşallah kuzum ya ben içmiyorum şuan 4-5 ay önce kullandım şimdi yükseldi mi tekrardan bilmiyorum
Nurdrmz_24 birmeleginannesi_ baktır canım ayda 1 ona göre belki doktor desteklemsi için takviye verir
birmeleginannesi_ Nurdrmz_24 olabilir işte böyle durumlarda insanın eşine ihtiyacı oluyo askeri olduğu için sürekli görev tek başına gitmek zorunda kalıyosun herşeye bazen kendimi çok yorgun hissediyorum ya
irem01 mamacita_ hayırlı olsun sağlıkla gelsin 😊 bende yeni öğrendim henüz doktora gitmedim 4 haftalık oldu bugün
birmeleginannesi_ Lavenderandblue proloktini bende dostinexle çözdum tabi kaç ay geçti şimdi kaç bilmiyorum da tiroid bende de sıkıntı.. ama aşırı değil.. 1-4 normal benim 5 falan çıkıyor en son 3.5 du.. ama bundan fazla inmiyo nasıl iner bilmiyorum