sipsibel sidar_06 12.haftada doktorum erkek dedi . herhangi bir sayfadan bir şey yaptırmadım ocakta hamile kaldım şu an 14 haftalık değişir mi bilmiyorum ☺️
eylulmihrasmom Beggg anladım sağlıklı olsunlar yeter 😍 beni 26 nisanda çağırdı yeniden o zaman net söylerim dedi 14 haftalık oluyoruz
Beggg eylulmihrasmom bizi de mayısta çağırdı biz de 14 15 haftalık olmuş olacağız. Sağlıkla gelsinler❤️
Mona- Zehra-12455 devlet net bişey demiyor malesef. 21. Haftada detaylıda öğrendim kız olduğunu 🌸 devlette sürekli kıza benziyor erkeğe de benziyor daha çok küçük net değil dediler
Selinburak Mona- aynen 13 haftalıkken özele gittim %85 kız dedi bugünde 14+1 iz devlete gittim oda büyük ihtimalle kız gibi çıkıntı görmüyorum dedi
Selinburak sidar_06 kuzum alyansını ipe bağla karnından az yukarda tut eğer gidip gelirse erkek yuvarlak çizerse kız derler
Selinburak Gunay_14_18 sağlıklı olsunlar da balım benimde ilk çocuğum erkek ALLAH sağlıklı nasip etsin inşaALLAAH ama oğlu olan kızım olsun istiyor onuda tatmak için hayırlısı olsun 🤲🏻
Ranamahsunmiran sidar_06 bana doktorum erkek tahmin etti 2 hafta sonra kesin söylicek inşallah değişmez sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🙏🙏🙏
Gunay_14_18 Selinburak evet canim Bende kiz istiyorum ama bakalim) 17 haftaya kadar kiz dediler 22de kiza benzetdiler ama sonra erkege benziyor dediler simdi 28 haftada gidicem bakalim
Ranamahsunmiran Selinburak bana da bakar mısınız Gerçek doğum tarihim:24.12.2004 Kimliğe göre:01.01.2005 Son adet tarihim 04.01.2023 Doktor tahmini erkek dedi hayırlısı inşallah 🙏🙏🙏