Kalbiimde2can Zumzugukodummuzzingillatirim iste sorunda o zaten buzdan cekince kötü olur 😂 kizz ne zorunuz var bu aci biberlerle yaaa sanki benim elim aciyo o derece oluyorum aci biberi duyunca😂
Ozoooo Zumzugukodummuzzingillatirim normal krem yada yanık kremi varsa yara kremi felan belki fayda eder birde sirkeli suda 10 dk bekletin yazıyor deneyin bakalım
Zumzugukodummuzzingillatirim Ozoooo sirkeli su denedim şirketi direk döktüm hatta yok 1 litre sirke şişesi kokuyor elim
dexter Deletedmom_85 başka yerden buraya dadandım zaten ban yiyince 😂 çok saçma saçma konular açıyolar valla zor tutuyorum kendimi 😂😂😂
Zumzugukodummuzzingillatirim dexter onlara sallama mont askısı oluyorsun. Hemde bu kış giyerim diyip astığın ama asla giymediğin o montun askısı oluyorsun
Zumzugukodummuzzingillatirim Ozoooo kocamında umudu bu yönde unutup elimi öptürdğm korkudan elimi sardı 😂
1prensesimm Zumzugukodummuzzingillatirim aynısı benimde başıma geldi sağ elim cayır cayır yandı resmen boş bulunup gözlerimi ovalamistim acillik oldum 😂damla ile kurtuldum ellerimde sürekli yikiyordum soğuk suyla öyle geçmişti ama herkes aynı olmayabilir tabi
myangelson Zumzugukodummuzzingillatirim ayyy acı biber turşusu bile cayır cayır yanıyor beni geçen unutup gözüme dokunmuştum gözüm niye yanıyor diyorum bende seni şuan düşünemedim bile inşallah bir an önce geçer yanık kremi falan sursen geçmez mi ki
Eminehifa Zumzugukodummuzzingillatirim çiğ patatesi rendele elini onunla ovala batates alır diye biliyorum