Zumzugukodummuzzingillatirim Kocam ben acı yetmiyor diyince cıvkını çıkarmış dövücem adamı hele geçsin acım
Zumzugukodummuzzingillatirim Deletedmom_85 aşkım ben kaşındım acı biber almayı bilmiyorsun diye diye al sana acı dedi resmen ama acım geçince dövücem
dexter Deletedmom_85 muti bak kız ne hale gelmiş, bence burda birini taşlayalım acısını atsın kız 😂😂😂
Mutlulukkk Zumzugukodummuzzingillatirim aaa kz smdi aklima geldi, silverdin krem var ya onu sur eger varsa.gecirir belki.
Kalbiimde2can Oyyy cok gecmis olsun aklima bi yogurt geliyor ve buza falan tutma o daha alevlendiriyor diye biliyorum🙈
Deletedmom_85 dexter kız otur oturduğun yerde affetmezler şutlarlar bak😄 sakin sakin takıl uslu dur. 👀
Kalbiimde2can Zumzugukodummuzzingillatirim iste sorunda o zaten buzdan cekince kötü olur 😂 kizz ne zorunuz var bu aci biberlerle yaaa sanki benim elim aciyo o derece oluyorum aci biberi duyunca😂
dexter Deletedmom_85 başka yerden buraya dadandım zaten ban yiyince 😂 çok saçma saçma konular açıyolar valla zor tutuyorum kendimi 😂😂😂