myangelson Maras46konya-00 inşallah kullanımı falan aşırı kolay kesme falan da yapmıyor bir de ben jilet kullandığım halde cogaltmadi normal çıkar şekilde çıktı sadece sert ve çabuk cikiyor o kadar
myangelson Maras46konya-00 rica ederim 😍 kendimi satış danışmanı gibi hissettim reklamlarda bu kadar ovmemislerdir 😂😂😂😂
Senayl34 Maras46konya-00 bende venüs kullanıyorum bekarliktan beri tüylerim az çıkıyor ve seyrek seyrek Bi aliyorum bacakalrimi 2-3 ayda alma gereği duymuyorum geri 😅 35 haftalık hamileyim vajina biraz sıkıntı göremiyorum ama 1 saate de olsa aliyorum 😅😅🤣
myangelson Senayl34 bacım o nasıl bir hormondur Allah aşkına 🥴🥴 ben agdayla aldığım halde özel bölge 15-20 güne tekrar alınacak düzeye geliyor neredeyse 🤷🏻♀️😂 tabi benim hormonlar da biraz sıkıntılı ama keşke seninki gibi olsa 😂
myangelson hunilimom yok bıçak sayısi fazla dedin ya ondan dedim acaba bu jiletin yanında ek olarak 2 tane falan başlık oliyor ya onları mi diyorsun diye çünkü baktım bizimkilerle aynı bıçak sayısi o yüzden öyle sordum ama baktım zati öğrendim 😂😂
ArvenMom Mavidunyamm başlığı kaygan köpürüyo ve asla kesme yapmıyo eğer moru soruyorsan ama venüsün hiç bir çeşidi kesmiyo
hunilimom Mavidunyamm kendinden jelli canım suya tut al kesme felan yapmıyor kalınlaştırmadi bende hiç tüyleri öyle siyah siyah da çıkmıyor
myangelson Mavidunyamm ben üstte yazdım benim kullandığım comfortglide breeze olanı 😅 o çok iyi bir de swirl var onu merak ettim de hiç almadım
ArvenMom Mavidunyamm O küçük olanı bir yere giderken yanımda bulunsun diye kullanıyorum jel başlıklı olan aşırı güzel sadece üst jeli çabuk bitebiliyor ama çok rahat temizleyebiliyorsunuz hiç bırakmıyo kesme yapmıyo 5 bıçaklı olan diğerine göre fazla olduğu için kullanım ve zaman açısından iyi diğeri de bikini bölgesi için yine ben ondan aşırı memnunum biraz pahalı bir ürün ama gerçekten kurtarıcı ben yıllardır venüs kullanıyorum bütün serilerini de kullandım hepsi güzel ama 1 yıldır kullandıklarım bunlar 🫶🏼😚
Rwerdst Maras46konya-00 gillette venüs swirl kullanıyorum bende canım. 5 bıçaklı diğer modellere göre daha pürüzsüz alıyor ☺️ normal jilete göre bir tık daha geç çıkıyor gibi geldi bana.
Rwerdst Mavidunyamm ben gratis ten indirimde aldım 😅 migrosta da var. İndirime giriyorlar durmadan aslında. Swirl sanırım 300lü bir şeydi yanloş olmasın. Ben %50 indirimle aldım 😅
Rwerdst Mavidunyamm indirime giriyor durmadan ya 😅acelen yoksa bayramdan veya 23 Nisandan emin değilim ama anneler gününde girer indirime 😅 normal jiletle idare etmeye çalış istersen 😅
Rwerdst Mavidunyamm rica ederim 🤭🤭🤭 valla büyük rahatlık o kadar kısalıyor ki süreler oynar başlıklı olan hepsinde😂😂