Mavidunyamm myangelson İnşallah kalırım. Bende kaygan başlıklı kullanıyorum ama sert çıkıyor birde hemen çıkıyor
Rwerdst Mavidunyamm rica ederim 🤭🤭🤭 valla büyük rahatlık o kadar kısalıyor ki süreler oynar başlıklı olan hepsinde😂😂
myangelson Mavidunyamm yani sert ve hemen çıkartması genel olarak jiletlerin sorunu bence ama bu tamamen sıfır alıyor belki otekilere göre o yüzden daha geç çıkartır bilemem ama benim ağda ile bile çabuk cikiyor 😂
Mavidunyamm myangelson doğru kişiden kişiye değişiyor bazıları ağda yapınca artık 2 ay yapmıyor hala cillop gibi kalıyor ,
Tugbayildiz21 Maras46konya-00 kesinlikle Venüs. Biraz pahalı ama hak ediyor ve uzun süre gidiyor. Ben hamilelikten önce lazere gitmiştim sadece genitwl bitmemişti şimdi arttı onunla çok rahat şekilde aşıyorum ve uzun süre gidiyor
Rwerdst Mavidunyamm kullanıma bağlı bence. Jeli bitene kadar 😅 benim 1 ayı geçti sanırım jelde sıkıntı yok
ArvenMom Mavidunyamm O küçük olanı bir yere giderken yanımda bulunsun diye kullanıyorum jel başlıklı olan aşırı güzel sadece üst jeli çabuk bitebiliyor ama çok rahat temizleyebiliyorsunuz hiç bırakmıyo kesme yapmıyo 5 bıçaklı olan diğerine göre fazla olduğu için kullanım ve zaman açısından iyi diğeri de bikini bölgesi için yine ben ondan aşırı memnunum biraz pahalı bir ürün ama gerçekten kurtarıcı ben yıllardır venüs kullanıyorum bütün serilerini de kullandım hepsi güzel ama 1 yıldır kullandıklarım bunlar 🫶🏼😚
Mavidunyamm ArvenMom sağol canım bir bakayım bana hangisi uyarsa onu alırım. Aslında ücreti fazla ama her ay para verip almaktansa böyle tek seferlik almak daha mantıklı. 591 liralık olana bayıldım 🙈
hunilimom Mavidunyamm kendinden jelli canım suya tut al kesme felan yapmıyor kalınlaştırmadi bende hiç tüyleri öyle siyah siyah da çıkmıyor