Bunarada ben doğurdum 🙈 hemşire ve ebeler çok güzel ilgilendi tek kişil odamdayım şuan bu konularda sıkıntı yok. Ama oedan oraya gönderip baya yordular saat 7 de suyum geldi sancım yok gittim acile alttan iki defa muauene edip yatışımı yaptılar ordan doğum katına gittim asistan doktorlar baktı orda csnım sıkıldı bi baya orda alttan muayenem yapılırken üzerimden ders veriyorlar stajyerlere benimle muhatap bile olmuyorlar hiç hoşlanmadım. Daha sonra normal doğum odasına gçnderdiler iki saate yakın orda kaldım nstden sancımı takip ettiler ebeler pozitif insanlardı rahatladım orda. Sonra birden bi hemşire gelip sezeryana hazırlayın dedi o ana kadar normal doğuracağımı zannediyorum giden gelen alttan bakıyor bana bişey demiyor bi anda pat diye sezeryan şok oldum. Ebe de baya şaşırdı siz sezeryana alıcaksınız be bunu hasta şuan mı öğreniyor nasıl iş bu dedi, hemşire de 4 kiloynuş bebek doğuramaz diye sezeryan dedi. Ama sorun benim doğuramamda değil ebe de dedi hastanede 4 kilonun üstünde hiç kimseyi normal doğurtmuyıiorlarmış iste veya isteme. Yani siz ultrasona beni o odaya koynadan önce baktınız kilosunu öğrendiniz e madem 4 kilonun üstünde sezeryan oluyor beni niye saatlerce nstye bağlıyıp sancım gelicekmi stresine sokup bir de gidip gelip alttan rahatsız edici bi şekilde muayene ettiniz?? Neyse sezeeyana alındım çok şükür iyi geçti bebeğiminde benimde sağlığım yerinde. Sadece madem sezeryandan başka çare yoktu niye bu kadar zaman bekledim ona sıkıldım o kadar