ikiprensannesi__ Selam kizlar adana şehir hastanesine giden varmı orda doğum yapan veya yapacak olanlar hangi doktoru tercih ettiniz ilgi nasıldı doğum nasıl geçti orda doğum yapacak olanlara fikir olsun bende dahil
ikiprensannesi__ ikiprensannesi__ ilk doğumum özel de ve sezeryanla oldu özelden memnundum şimdi devlette yapmak zorundayım hiç istemiyorum ama maddiyattan ötürü çok korkuyorum ya
dilos011 ikiprensannesi__ bende bugün şehir hastanesinden Burak üne randevu buldum öbür doktor ilgisiz diyince bi kaç kişi 28 inde oraya gidecem memnun kalmazsam doktordan hastaneden bi kaç sorum olacak onları soracam yoksa altinkoza da ersin beyde dogurcam sezeryen benimki de
Gamzegll ikiprensannesi__ ben yaptım tam 4 ay önce ikiz gebelik ve benim hamileliğim çok sıkıntılıydı 3.04 kez yatış yapmam gerekti ve bu yatışlarda bile mükemmellerdi doğumdan bahsetmiyorum bile hayatımın en güzel anını yaşadım ilkti herşeyleri mükemmeldi iyi ki diyorum benim de doktorun Fikret adı güzeldi ama doğumda doktorunuzu siz seçemiyorsunuz nöbetçi kimse o oluyor ameliyat ekibi ebe hemşire mükemmeldi şarkılarla türkülerle dogurdum
NurefsanEkinci ikiprensannesi__ ben 40. Haftama giricem randevu bulamıyorum nst diye gidip kime verirlerse görünücem doğumunda orda olucak ama benimde hiç bi fikrim yok ilk doğumum 🥺
ikiprensannesi__ @“Prens-mom”#p27297817ben Fikriye ışıl adıgüzel e gidiyorum birkaç keredir iyi bir doktor şimdilik doğumda nasıl olacak bilmiyorum
ikiprensannesi__ dilos011 doğum ücreti ne kadar ersin beyde onun adını bende duydum iyi doktor diyorlar
NurefsanEkinci dilos011 burak ün hen ilgili hem rahat kafalı bi doktor ben çok memnun kaldım ama bana ben tüp bebeklikeri takip ediyorum diğer doktorlardan devam et dedi 🥲 sonunda tutturdum doktoru diye sevinmiştim ama işte doğurucam hala kafama göre bi doktor bulamadım o hastanede
ikiprensannesi__ Gamzegll ay gerçekten mi saglikla büyütün inşallah saolun içim rahatladı resmen Cevdet adiguzelmi doktorunuz yoksa Fikriye adiguzelmi onu anlayamadım sadece
Gamzegll ikiprensannesi__ Fikriye adıgüzel ama beni yatıran doğum muayenemi yapan o normalde perinatoloji takipliydim
ikiprensannesi__ 7331_bby ben Fikriye ışıl adıgüzele gidiyorum memnunum ama randevu bulmak ona çok zor resmen 1.5 ayda felan bulabiliyorum Cevdet adıgüzele de iyi diyorlar birde eren bey var oda iyiymiş
ikiprensannesi__ NurefsanEkinci ya şansın bu kadarı umarım iyi bir doktora denk gelirsiniz benimde içim hiç rahat değil ama yapacak bişey yok Fikriye adıgüzel Cevdet adıgüzele eren bey var bunlar iyi doktoruma fiktiyeye ben gittim diğerlerine gitmedim ama gidenler memnun du
NurefsanEkinci ikiprensannesi__ ikiprensannesi__ onlara bi görünmedim zaten. Görindüklerimin içinde ersoğan koca en ilgilisiydi içim rahat çıkıyodum odasından ama ona da randevu bulmak çok zor sık gitmen gerekiyorsa ileri tarihlere bulunabiliyor
ikiprensannesi__ dilos011 aslında iyiymiş ben eski adıyla özel Adana’ya sordim 10 bin dedi metro 9 bin dedi mesela ama benim doğum Eylül’de daha çok var zam gelir dediler
3Tospikannesi dilos011 normal doğum ücreti mi sezeryan mı bende ersin’e gidiyorum ücreti sormadım henüz 😊
Zeynep_Sedat ikiprensannesi__ yengem de orda doğum yapmıştı. Bende özelde yaptım 1 er ay arayla. Yengem çok güzel geçti doğumum dedi. Beni özelde rezil etmişlerdi 40 gün ayağa kalkamamıştım
dilos011 ikiprensannesi__ Cnm ben filiz hanıma randevu adım 17 sine ona görüneyim bakim sen ona gidiyordun nasıl sence