dilos011
dilos011 evet adana şehir hastanesinde doğum yaptım. Ben normal doğum diye gittim sonra kilolu dediker apar topar telaşla alındım sezeryana o yüzden anlamadım sonda
acitti mı acitmadı mı hatırlamıyorum inan 😅 sonrasında uyuşukluğum çabuk geçmedi çıkardıklarında da hissetmedim. Odam tek kişilik ama bu gğn koridorda yğrürken fark ettim çoğu oda çift kişilik ameliyatlı katı belli yani gsliba şans işi tekli oda sen sorarsın onu. Ben normal doğum için eşim kalabilir mi diye sorduğumda servise alınırsan eşin kalabilir dediler o yüzden eşimle tek gittik, sezeryan çıkınca kadın biri gelmeli erkek almıyoruz dediler. Odalar çift kişilik olduğundandırmuhtemelen. çünkü eşim refakatçime iftar getirmek için geldiğinde ziyaret saati olmadığı halde güvenlik müsaade etti içerde biraz durmasına iftarını yaptı gitti. Çift kişilik odadakilere müsade edilmiyor mahremiyet açısından bu gün biri girmeye çalıştı almadılar. Yani sezeryan olacaksan canım mevbur kadın bi refakatçin olması gerekiyor ben tek kişil odada olmama rağmen eşimi kabuk etmiyorlar🤷🏻♀️