Ruya_burcu45 Ervalinaerdemli 5 haftalık erken zaten, ben ikizlere hamileyim, oğlumu 5. Haftada kızımı 6. Haftada duyduk. Biraz sabret canım, olumsuz düşünme, dua et, hayırlısı
Ervalinaerdemli Ruya_burcu45 cansınız teşekkür ediyorum dualarım hep miniğimle allahım onu bana bağışlasın ne kadar bağlanmışım ona 🥺🤍🫶❤️
Liliales Ervalinaerdemli ben 5 haftalıkken sadece keseyi gördüm bebek bile görünmüyordu içinde 7 haftalıkken hem bebeği gördüm hem kalp atışını duydum. Acele etmeyin bence
Moon_light Ervalinaerdemli cok erken daha zamani var Kalpte atisi icin. Ilk yolk kesesi gozukuyor 1 hafta 10 gun sonra falanda bebek gozukuyor . Bekle canim hayirlisiyla gorursun insallah bebegini 🙏❤️
Dolphin16 babyboy23 canım siz Türkiye’de hemen kan verebiliyorsunuz ultrasona hemen giriyorsunuz burda doktor 8 haftadan önce kabul etmiyor zaten telefonda ona en son adet tarihini söylediğin zaman o sana gün veriyor ozamana kadar zaten 7-8 haftalık oluyorsun ozaman bakıyorlar herşeyine . Bence çok erken herşey için bekle derim
ensensr23 Bu durumu yaşayan onlarca kadın var. Ve yine tek doktorla kalmamamız gerektiğini öğrendik. Geçenlerde yine böyle bir post açıldı herkes biraz daha bekle dedi ve kadın bir hafta sonra gittiğinde bebeğin kalp atışını duymuştu. Kesinlikle daha 5 haftalık bebek neki kalp atışını duymayıp kürtaja yönlendiriyorlar anlamıyorum şikayet etmek lazım böylelerini.
Merveftm Ervalinaerdemli Bazi doktorlar malesef öyle 😔 inşallah yanilmistir da gittiğinde duyarsınız miniğin kalp atışlarını♥️
prematureannesi_ Ervalinaerdemli 6+4 gibi duymuştum bende yanlış hatırlamayayım da hatta kanamam olmuştu diye gittim.
Gizemlibirisi Ervalinaerdemli geç döllenme olabilir.benim kızimda da kalp atışı kesesi bile yoktu beş haftalıkken.detayli ultrasonda bile çıkmamıştı.devlet Hastanesi’ne gittim.henuz çok küçük bir hafta sonra gelin Bol su içip tuvalete girmeyin dedi.oyle yaptık gittik kızımın kalp atışlarını duymuştuk :) bence beklemenin size bir zararı olmaz.yedi haftada bile duyulabiliyor kalp atisi
Ervalinaerdemli Gizemlibirisi inşallah bekleyeceğim 🙏🏻♥️ Çok teşekkür ediyorum güzel anneler allahım bebeklerinize en güzel en sağlıklı şekilde kavuşmanızı nasip etsin siz benim yarama merhem olmaya çalıştınız. Allahım da varsa sizin yaralarınıza merhem olsun hayatınızdan güzellikler hiç eksik olmasın
Earth3342 Ervalinaerdemli 5 haftalıkken kalp atışı duyulmayabilir garanti duymak için 8 haftalıkken falan gitmek lazım. Ben 6 haftalıkken gitmiştim göbeğimden göremedi alttan ultrasonla bakıp gordu ancak. Bebeğin yaşıyor olabilir Allah korusun yasamiyorsa da kendi kendine düşer zaten bı sknti olmazsa kanaman falan bol olur yasamiyorsa. Kürtajdan ziyade kendiliğinden düşmesi daha sağlıklı olur senin için . Ben bekle derim inşallah yaşıyordur o süreçte dikkat et yine kanaman vs olcakmi gözle kendini bitki çayı içme
Beyza44 Ervalinaerdemli 5 hafta çok küçük vajinal muayene için de küçük madem 10 gun kadar bekleyebilecek durumda bekleyin benim 7 veya 8.haftada vajinal muayene ile cok minik duydular kalp atışını geç döllenme olmuş olabilir sizinde
BuglemRananinannesii Ervalinaerdemli sakın hemen kürtaj olma başka doktora da git bnada kese bozulur düşer bı haftaya kalmaz filan dediler hemen doktorumu değiştirdim sabahına başka doktora gittim gayet iyi herşey dedi şuan 16 haftaligiz bu arada bnm bebeğim 15 haftalık olana kadr üstten gözükmedi gerideymis rahmim 8 haftalık olana kadr kalp atışıni duymadık çok şükür şuan herşey yolunda
Ervalinaerdemli BuglemRananinannesii Allahım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥺❤️🤍 umarım benim de öyledir bebeğim gelişmiş kalp atışı alamadılar inşallah 10 gün sonra gittiğimizde duyarız bitanemin sesini çok teşekkür ederim
DnzTnr Ervalinaerdemli ben 5 haftalıkken gittim geç döllenme olmuştur iki hafta bekleyelim kalbi duyarız demişti. Öylede oldu şuan zaten o kesenin sana bı zararı yok bekleyebildigin kadar bekle hemen kürtaj yapipta o vebali nasıl alacaktı o doktor yazık ya valla. İyiki acele etmemissin. Kesen sağlıklıysa bebeğinde sağlıklıdır inşallah sadece henüz çok sıvı çok küçüktür o yüzden biraz büyümesini beklemelisin annesi 🥰🥰
Sakina21 Ervalinaerdemli ben 6 haftadan erken kalbin duyula bildiğini bilmiyodum. 6cı haftada bakılıyo diye biliyorum ben 5 çok erken değilmj?
Gizemmiray35 Ervalinaerdemli ben 5 haftalıkken özele gitmiştim kese var ama kalp atışı duyulmaz bu haftada üç hafta sonra gel dedi o zaman gittiğimizde duyduk
Freefam Ervalinaerdemli sakin canim daha 5 haftalik ben 8. Haftada duymustum kalp atisino bekle sakin ol
hicrann_96 Ervalinaerdemli En iyisini yapmıssın tek doktora gitmemekle bende 7 haftalıkken duymustum kalp atısını keseyi görmüştüm bebeği geç görmüştük falan geç döllenme demmişti doktor hemen kürtaj olmaman iyi olmus
RabiaEslm Ervalinaerdemli kuzum rabbim gönlüne ferahlık versin ilk önce. Ben de aynı şeyi yaşadım çok erken öğrendim hamileliğimi kaç kere gittiysemde 7. Haftaya kadar kalp atışı yok kürtaja yönlendirebilirm dedi. Sonra aynı hastanede dr değişikliği yaptım o 7-8 hafta gibi duydu sağlıklı ilerlio dedi. Bide ilk gittiğim o kadar diretti ki kesin duymak lazım bu haftalarda diye her gittiğimde korkuyla gittim şimdi 8 aylığız darısı sana inşallah. Bekle ve dua et 🤲🏻 mevlam gönlündekini nasibin eylesin
Gko-123 Ervalinaerdemli kesinlikle birkaç doktora daha görünmelisin canım geç döllenme de olabilir kesin bir karar vermeden önce işini sağlama al bana da ilaç kullandığım için alınmasını söylediler bebek de engel olur diye 4 5 doktora danıştım iyiki de bir kişinin lafıyla hareket etmemişim şuan 27 haftadayım bebişim başlıklı gözüküyor
Tugraseda Ervalinaerdemli tıp dünyasında doktorlar arasında 2×2=4 etmediğini anladım ben. Birnin ak dediğine biri kara diyebiliyo. Birinin iyi dediğine biri kötü diyebiliyo. Pes etmeyin ve bir doktora daha gidin 10 günü beklemeyin bir kaç güne baska doktora gidin. Risk durumunuzdan bahsetmeyin bakalım o ne diycek. Banada geç döllenme demişti özelde bi doktor bide devlete gittim o hiç bahsetmedi böyle bişeyden gayet haftasıyla uyumlu güzel bi gebelik dedi hamd olsun
aytaj898 Ervalinaerdemli ben 8 haftalıkkrn duydum kalp atışını.5 haftalıken testim bile negatif cıkmışdı.Suan 32 haftadayım ve gayet sağlıklıyım.İsterseniz başka doktorlarla görüşün.Benim doktorumunda ismini söyleye bilirim isterseniz
Ervalinaerdemli aytaj898 böyle hikayeler beni çok umutlandırıyor bebeğim bendedir umarım sizin gibi olurum hangi şehirdesiniz