Eemoom Ervalinaerdemli 7. Haftada gördük kalp atışını. O da vajinal ultrasonla. Normalle gözükmemişti. Özeldeki doktorum boş gebelikte olabilir kese boş gibi belki geç döllenmedir bekleyelim demişti 5 haftalıkken. 7+4 de devlet hastanesinde vajinal ultrason ile gördük kalp atışını. Gerçekten de geç döllenme olmuş
teacherozlem Ervalinaerdemli kız beş haftalık zaten duyulmaz sen bakma ona 9 10 haftalıkken bile duyan var bence bekle
poyrazin_annesi28 Ervalinaerdemli ben 7 haftalıkken duymuştum kalp atışını. Özellere bu yüzden güvenmiyorum. Para için herşeyi göze alırlar. Bekleyin zamanını 🌷
Tubakasap Ervalinaerdemli arkadasimada aynısı oldu kız kafayı yedi kabullendi baya ağır temizlik falan yaptı başka bi doktora bi gitti sapa sağlam olduğunu ogrendi kalp atışı için zaten erken bence ikinci doktoru dinleyin ve dediği tarihte gidin içiniz rahat etsin inşallah sağlıkla kucağınıza alirsiniz
Ayse0885 Ervalinaerdemli 5 hafta diyordun kimi 9-10 hafta kadar duyulmuyor devlet sorun olsa derdı özeldeki doktor bi acayıpmiş en çok 7-8 de duyulur ses bunun derdi ne idi ? Bir doktora daha git güzelce anlat 1 hafta daha bekle zaten normalde düşmezmı oluşmayan bebek demekki sağlıklı yani inşalllah ❤️❤️
[silindi] Ervalinaerdemli arkadaşım kesinlikle başta güvenilir iyi bir doktor bul ve bu haftada kalp sesi duyulmaması çok normal 7. Haftada duyan var geç döllenme var hiç olmadı gün aşırı beta HCG baktır hayırlısıyla bebeğinin iyi olduğunu düşünüyorum 5. Haftadan seni kürtaja almaya çalışan doktoruda Rabbim bildiği yapsın
11melike Ervalinaerdemli 5.haftada keseyi karnımdan göremedi de vajinal muayene de gördü ne kalp atışı vardı nede başka bişey 7.5 haftalıkken gittim çok şükür suan 20+2 sen gönlünü ferah tut doktorlar bazen saçmalıyor
Adapte34 Ervalinaerdemli kesinlikle bekleyin zTen daha çok yeni sizi zehirleme durumu da olmaz 10 gün sonra gidin inşallah duyarsınız kalp atışını kiii bence duyulur şayet olmaZsa doktor kararı verir o şekilde hareket edersiniz herşey allahtan bende ilk bebeğimi kaybettim kürtaj oldum ve beni artık zehirliyordu kalp atışını duydum ertesi gün ölmüştü geç farkettik sizin böyle bi durumda ypk bekleyin lütfen rabbim kucağınızı boş bırakmasın 🙏
Ervalinaerdemli RuyaKuzey2534 benim ve happymom hesaplamasına göre 7 haftalığız ikinci gittiğim 10 gün bekleyelim diyen doktor 5 haftalık bu bebek dedi
GozdeA 4 haftalıkken keseyi gördük kalp atışını 7 haftalıkken duyduk onda bile zar zor duyduk dizilerdeki gibi o güçlü yüksek tam anlamıyla kalp atışını 10. Haftalıkken duydum ben sen duanı et Allah büyük
Bereket41 Ervalinaerdemli her doktor isine geldigi gibi davraniyor allah islah etsin bunlari yaa 5. Haftada kalp atisimi duyulur 7 haftalik ancak sen devlettekine devam et camm. Insallah guzel. Haberlerle gel
Nmt01- Ervalinaerdemli hamileliğin başında kasık agrisi oluyor regl sancisi gibi bence bek altına yastık koyup güzelce dinlenin güzel düşünün bir hafta sonra yeniden gidi
Niidos Ervalinaerdemli valla bende özele gittim 5 haftalıkken yolk görmğştü vajinal ile. Bana da 10 gün sonra fel kalbini duyalım demişti 7+2 de kalbimi duymuştum😊 bence tedirgin olcak bi şey yok. Bu hemem alalım diyen doktorları da hiç anlamıyorum vallahi🤷🏻♀️ benim doktor karından yolku göremeyince vajinal bakmıştı mesela 5+0 da. Bence canınızı sıkmayınn ve 10 gün sabredin 7? Haftada duyarsınız %90 zaten ❤️ şu an çok minnişş duyulmaz
Kaderisa Ervalinaerdemli canım benim bende 5 haftalıkken öğrendim kese bile gözükmüyordu nerdeyse kalp atımını bende haftalar sonra duydum
Fts-fts11 Ervalinaerdemli Merhaba bende beş haftalik iken gittim kese var bebek te var kalp atışı yok dedi iki hafta ilişki merdiven çıkma herşeyi yasakladı iki hafta sonra kalp atışını duyduk
Aksakal1907 @Ervalinaerdemli ben tüp bebekle hamile kaldım 5 haftalıkken devlete gittiğimde karnımdan baktı kese var ama bebek yok kalp atışını duyamıyorum 2 hafta sonra tekrar gel dedi ama biz garanti olsun diye 3 hafta sonra yani 8 haftalık olduğumda gittik yine karnımdan baktı yine bebek yok kalp atışını duyamıyorum dedi istersen alttan muayene edebilirim dedi tamam dedim 2 3 dk o aletle uğraştı yok kalp atışını duyamıyorum dedi sonra tam o aleti çıkarırken evet duydum bebek var dedi rahmin çok arkada olduğu için gözükmedi dedi çok şükür doğum yaptım cumartesi 5 aylık oluyor 🥰 yani demem o ki bekleyin bu arada ben 12 haftalıkken 2li tarama testi için gittiğimde önden muayene oldum doktora karnımdan baktı yüz ifadesi değişti bende bişey mi oldu dedim bebek yok dedi bende dedim rahmim arkadaymış karnımdan gözükmüyor dedim alttan baktı tamam tamam burda dedi yani bazen böyle şeyler olabiliyor ben 3 aylık olmuştum hâlâ alttan muayene ile görüyordum kızımı 🤭🤣
Ervalinaerdemli Aksakal1907 Ay inanmıyorum çok tatlı bi hikaye bu allahım inşallah benim bebeğimde bana tutunur minik kalbi atmaya başlar ben ona gözüm gibi bakıcam stres yaptım doktor öyle dedikten sonra gaz sancım başladı öyle etkiledi ki beni söyledikleri doktorun bana kürtaj demesi beni mahvetmişti ben oraya süslenip gittim kalbini duyucam diye özendim nasıl güzel pozitif duygularla gittim beni mahvetti o kadın şimdi benim duygularıma o kadar güzel çiçekler etkiniz ki allahım sizden razı olsun bu mübarek günlerde tanımadığınız birinin içini rahatlatmak için uğraştınız allahım her birinizden razı olsun yolunuz hep hayırlı güzel insanlara çıksın 💜💕
Rena98 Ervalinaerdemli hic korkma nasibinde varsa olcak bende son adet tarihime gore 6 hafdalik gosteriyordu proqram doktora gittimki kalp atisini falan duyarim altdan muayine etdi guzel iyi dedi kese ve dediki daha 5 hafdalik git 10 gunden sonra gsl kalp atisina bakalım simdi bekliyorum gunler gecsin inSallah
lalezlal Ervalinaerdemli beklemeni tavsiye ederim 5 haftalık çok erken duyulmayabilir benimki 6+4 duyulmuştu
Lafayette Ervalinaerdemli 5hafta kalp atışını duymak için çok çok erken 6. Hafta civarı bilemedin 7. Haftada duyulabiliyor kalp atışı, zırt bırt doktorlara gidip muayene olmayın ,10gun sonra denildiyse bekleyin, 7.haftaya kadar esnetiliyor,ferah tutun icinizi