Gulsahakdag Ervalinaerdemli bence bir dra daha gidin gönlünüzüde ferah tutun. Ama zaten 5 haftadan sonra olmuyomu kalp atışı normal sanki. Bende ilk gittiğimde dış gebelik olabilir dendi tutmaya bilir dendi şimdi olduk 37 haftalık. Siz gönlünüzü sıkmayın strese girmeyin🌸
Ervalinaerdemli Gulsahakdag canımsınız gerçekten öyle rahatlattınız ki beni Allah razı olsun sizden bebeğinize de size de rabbim güzel uzun mutlu güzel ömürler nasip etsin 🫶🥺💕🤍
xbebegimx Ervalinaerdemli ama daha 5 haftalik diyorsun annesi 5. Haftada daha kese yeni gorunuyor bence biraz daha bekle kalp atisi icin cok erken yani . Hakkinda hayirlisi olsun insallah🌸
Ervalinaerdemli xbebegimx benim hesaplamalarıma ve Happy Mom hesaplamasına göre 7 haftalık gittiğimiz ikinci doktor 5 haftalık dedi bana sormadı son adet tarihimi o yüzden kafam çok karışık bir doktora daha gidip netleştirmek belki benim için çok daha iyi olacak teşekkür ederim beni düşünüp yazdığınız için
Merveftm Ervalinaerdemli kuzum kesinlikle bekle benim 5 haftalikti zar zor testlerde çıkmıştı düşün yani kanda bile cikmamisti 7 hafta kalp atışını duymuştuk ki doktorda 7 ye kadar normal duyulmaması diye uyarmıştı en başta duyamazsak bir hafta daha bekleriz demişti. 5 haftalık çok küçük daha aklını karistirma çok zor evet umut ışığı olusuyo sonra üzülmek istemeyebilirsin tekrar ama sabret♥️
Ervalinaerdemli Merveftm 🥺🥺🥺🫶🫶🫶 sabredip bekleyeceğim Allah razı olsun sizlerden bize direk alalım dedi ilk gittiğim doktor 1 hafta bekleriz bile demedi kalbim çok kırık
gebebirisii Ervalinaerdemli bende başta özele gidiyordum kalp atıslarını duyamadı böyle devam ederse haftaya kürtaj dedi sonra başka bi özel hastanede başka doktora gittim kalp atısları düzelmişti geç döllenme olmuştur dedi bence ani karar verme kesinlikle bekle sana zararı yoksa tabii
Ervalinaerdemli gebebirisii karnım çok ağrıyor stresten olduğunu düşünüyorum ister istemez onun dışında iyiyim ne kanama ne bişey hiç bişeyim yok ultrasonda 6.5cm 47 hz yazıyordu benim şuan bildiğim herşeyi size aktarıyorum
Ervalinaerdemli Zehross03 ya şöyle bir durum var benim regl bitiş günüm 17 Şubat hesaplamaya göre 7 hafta sanırım o yüzden ikilemde doktorlar ama döngüm 31 gün bilmiyorum çok üzgünüm 😞
MerveSinan Ervalinaerdemli canim benim son adet tarihim 26 hazirandi.Gebelik.testimin pozitif cikmasi kalp atisi agustos ayinin ortalariydi.Sakin ol bekle.
Seval2468 Ervalinaerdemli benim son adet 14 kasımdı ama ben geç döllenme olduğunu biliyorum. Doktoruma gittiğimde adet tarihine gore 7 hastalıktım doktorum zaten bakınca anladı bu geç döllenme kese var ama bebek daha yok dedi beni 5 haftalık olarak sisteme girdi . 15 gun sonra gel dedi ve 2 hafta sonra gittiğimde bebek ve kalp atışı vardı. Şuan son adet tarihimi 28 Kasım olarak baz alıyoruz. Sende bekle sakın aldırma 15 gün sonra git zaten sağlıksız bir gebelikse belirti verir
Nmt01- Ervalinaerdemli hamileliğin başında kasık agrisi oluyor regl sancisi gibi bence bek altına yastık koyup güzelce dinlenin güzel düşünün bir hafta sonra yeniden gidi
piiremsesinannesiii Ervalinaerdemli bekle canım beklemekten bir şey kaybetmezsin rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah
Sehermuglu70 Ervalinaerdemli canım muhtemelen sende geç döllenme olmuş 7 haftalıkken 5 hafta görünme sebebi budur çok var böyle örnekler o yüzden strest yapmadan sakince bekle ve karnındaki bebeğinle sürekli konuş ona dualar et 🤲🏻🙂👍🏻
Merveftm Ervalinaerdemli Bazi doktorlar malesef öyle 😔 inşallah yanilmistir da gittiğinde duyarsınız miniğin kalp atışlarını♥️
miniktirtilinannesi04 Ervalinaerdemli canım ben 8. Haftada duydum normal birşey bence bu takma kafana 😌
turkuaz_ Ervalinaerdemli canım seni üzmek istemem ama aynı durum benimde başıma geldı. Bir doktor kürtaj olman lazım dedi sonradında güvenmeyip başka doltora gittim. İşte herşey gayet güzel bu kadar erken nasıl kürtaj diyenilir falan dedi 2 hafta sonra gel dedi 2 hafta bekledik o ara hafıf kanamalar da olmuştu ancak kalp atışı olmadı bebekte görünmedi sonuö olarak kürtaj oldum. Umarım senin böyle gitmez. Sadece başımdan grçeni anlattım herkesin aynı olucak diye birşey yok tabiki.
Ervalinaerdemli turkuaz_ çok geçmiş olsun canım benim teşekkür ederim beni düşünüp yazdığın için böyle bir ihtimal de var o yüzden umutlanmak istemiyorum ama İnan elimde değil dünkü benle bugünkü ben bir değil dün sürekli ağlıyordum
yinehamile Ervalinaerdemli ben kalp atışını 8. Haftada duydum, arkadaşim 9. Haftada, stres yapma güzel düşün inan bana herşey güzel olacak, İnşallah sağlıcakla kucağına aldığında, zamanında boş yere üzülmüşum diyeceksin 🌸
Ervalinaerdemli yinehamile ay inşallah arkadaşım ben beklerim 1 hafta değil 10 hafta beklerim yeter ki kalbi atsın sağlığı yerinde olsun♥️🙏🏻
MerveSinan Ervalinaerdemli canim bence beklemelisin gec dollenme olabilir.Emin olmadan sakın kürtaj isine girmeyin
Kalbiimde2can Gec döllenme olabilir ve 5 haftalik cok erken bisey demek icin 7 haftalikken kalp atisini duydum ben.. ve diger taraf hersey yolunda diyormus gönlünü ferah tut bebeginin senin pozitif enerjine ihtiyaci var canim hemen gönlünü darlama allah büyük 🫶🏼🥰
Sena00 Ervalinaerdemli bekleyin sakın tek doktorla kalmayın aynısı başıma geldi bekledim kalp atışını duyduk çok şükür şuan iki yaşında
KLORAKHANIM Ervalinaerdemli tahlille anlasilmiyor bebegim ama 8. Haftaya kadar bekleyebilirsin 🙏 her sey 7 ve 8. Haftalarda duzeliyor