Pszge Pelinizm ilk bebeğin mi senin 🤰🏼 Kaç olursa olsun hepsinin heyecanı vardır da ilk daha bi şey sanki bence 😀
ArzuGl Son 8 bizim, bebiş asla kanala girmiyor. Bu hafta halı silmekten tutun, hunharca yürümeye kadar aklıma ne geldiyse yaptım bana mısın demedi:(
Pszge Üzülmekten çok sabırsızlanıyorum oy o ponçik ponçik pamuk ellerini öpüp koklamak hayalleri deli ediyo beni İnan 🥰
Mrymtnbus mhtp18 yemiyorum ki ne zaman yatacak olsam gece başlıyo su içsem yanıyo bebek büyük diye mi desem 3,600 fln, daha aşağı inmedi sanırım,,hafif şeyler yemeye çalışıyorum hep olmasın diye,,yakında çivi çiviyi söker diye acılı cipse dadanıcam 🤭😂😂
mhtp18 Mrymtnbus zormuş sız yıne de su İcin bol bol mide yanması sıkıntılı ilac da kullanmayınca artık az kaldı en azından gececk bu günler sabredin 🙏
Esra___ mhtp18 son 1 🤦🏻♀️ Hiçbir belirti Yok 😢 39un başında gitmiştim kanala bile girmemişti nstde sancı da çıkmadı 😔 stres belirsizlik bitiriyor beni yeminle psikolojim bozuldu dün akşama kadar hiçbir sebep yokken ağladım 😢 sağ Salim bi alsak kucağımıza 😔
mhtp18 Esra___ stres yapmayın vakti zamanı var demekki daha saglıkla gelsinler de aglamayin üzmeyin kendinizi ❤️ zor biliyorum ben sımdıden sabırsızım ama yapacak bısey yok beklıcez sabırla 🙏
Busratye mhtp18 bende varımm son 9 😊bizde de malefes çok bi belirti yok . Yarın randevu var bakalım ne durumdaymışş .