Busratye Oznr aynen bende son 9 um 😊önce kim doğuracakk ben kendimden pek ümitli değilim önce doğuranların arasında olmam gibi
Oznr Busratye gunu dolmadan stres yapmıyorum ne zaman gelecek diye burda cok görüyorum 38 im ne zaman gelecek artik diyen 😊😊
mhtp18 Esra___ stres yapmayın vakti zamanı var demekki daha saglıkla gelsinler de aglamayin üzmeyin kendinizi ❤️ zor biliyorum ben sımdıden sabırsızım ama yapacak bısey yok beklıcez sabırla 🙏
Busratye Oznr aa bizimkide geçen hafta makat gelişiydi bakalım ne durumda. Dönmemişse hala 40 beklemeyi teklif edecem doltora çünkü o bana sezeryan diyecek sizde durumlar nasıl
Oznr mhtp18 benimki dönüyor tekrar yukari cikiyor sorun cikmazsa 40 a kadar beklicem doktor alalim falan demedi
Oznr Busratye 37 de gittiğimde asagi dönmüş dedi cok sevinmistim 38 de gittim tekrar yukari cikmis dedi. Sorun cikmaz sa 40 a kadar beklicem bende csb 39 olcam bakalkm ne dicek
mhtp18 Oznr beklemen ikiniz İcin de ıyı yalnız nasıl bu haftalarda tekrar dönüyor gerçekten ilginc ınsallah bas asagı pozisyonunu alır tekrardan 🙏
Oznr mhtp18 yani doktor hem zor diyor hemde yukari cikinca çıkabilir olabilir diyor. Bas yukari tekrar cikiyorsa tekrar aşağı da inebilir