262223-- Gizem_cetinbas Allah yardımcın olsun canım böyle insanları kolay kolay baba etmeyin sadece korunun
262223-- Gizem_cetinbas Allah yardımcın olsun canım böyle insanları kolay kolay baba etmeyin sadece korunun
mizginn_ Gerçekten büyük saçmalık dede nene anne baba ismi koymak ta nedir çağımıza uygun onca güzel isim varken. O kimliğinede yazdırsn sen gönlündeki isimle seslen annesi sensin o ismi benimser gün gelir gider kendi değişir
ArvenMom Gizem_cetinbas pardon da sen nesi oluyosun bu nasıl konuşma hareket tavrı eşiniz olması bu şekilde davranıcağı anlamına gelmiyor bence eşinizle sert bir tavırla uyarın yada konuşun karşısında eşi var ve çocuğunu da sen taşıyorsun bu konuda özelikle uyar hayırdır yani yok kimliği nasılsa ben çıkarıcam falan size böyle konuşmasına izin vermeyin annesi sizsiniz o çocuğu 9 ay siz taşıyorsunuz kimse kafasına göre davranamaz
Gizem_cetinbas tubimom Mantıklı geldi bana denemek lazım bide normal doğum yapıyorum ben ya sen 9 ay karınında taşı o sancyı çek adama bak sen oldu 🤣
Gizem_cetinbas sevaldqn1 anlaşılabilmek o kadar güzel bişey ki ama bu erkeklerin genel tavrı sanırım Allah sabır versin bize
daryaost Yazmelegi_ galiba bende bu durum yaşiycam😂🫣😬 kayınvalide adimi koymasi asla istemiyorum ağliyorum bu konuda surekli anlatamiyorum eşim hep sanki benim annesini adi diye bilerek istemiyon falan anne benim kirmizi cizgi saçma falan🤦♀️ mecburmuym sanki annesi adini koymaya 😤
Yazmelegi_ daryaost benim de annem var de onun annesi varsa senin de var onunki konuluyor seninki niye konulmiyor ay sinir oluyorum bu erkeklere bak yazamycam sinirden
tubimom Gizem_cetinbas tabi tabi yürü burdan ben en baştan uyguladım bu tarifeyi şunu ismi koysak olurmu bile demiyor 🤣🤣
Gizem_cetinbas Bide gelmiş bana çocuk benim çocuğum istediğim ismi koyarım sen ne karışıyon diyo valla boğasım geliyor adamı bazen böyle şeyler düşünebiliyorum bence düşünmem için yeterli sebep 😅 bu arada tek bu konuda anlaşamıyoruz onun dışında bi sorunumuz yok 😅
Burcum Gizem_cetinbas ben Gökmen diye seslenicem sen İsmail yazdır çocuğu da ben büyütüyorum Gökmen’e alışır derdim ben olsam. Bu konularda aşırı inadımdır yani. İstemediğim bir ismi koyduracak olsa kesseler seslenmem o isimle.
Gizem_cetinbas sevaldqn1 Gerçekten bazen öyle bir bunalıyorum ki ama yok işte napicaksin kimsenin umrunda değil ki
Tatlicilek Gizem_cetinbas ona grup vitaminden İsmail şarkısını dinlet dalga geçmesinler çocuğumuzla de bence, belki vazgecer
Minesmz Gizem_cetinbas beni yanlış anlama kuzum ama erkekler bı anda fikir degistiriyorsa bunu başkası sağlamıştır kayinbaban veya kaynanan yada esinizin tarafından biri anlamıyorum ki bu birbirine olan saygı eslerde yok oluyo bir anne için en önemli şeylerden biri bebeğine kocasıyla beraber düşünüp isim koymak en tatlı düşüncedir bu net bı şekilde fikrini belirt aynsini ben sana yapsaydım ne hissederdin de bakalim
Gizem_cetinbas Minesmz Kaynanam dedenin ismi olucak demiş ve ben bunu şuan öğreniyorum şok oldum kaynanamı aradım Sanami kaldı benim çocuğuma koyucagim isim sen ne diye eşimin aklını karıştiyosun dedim bosandilar bide ayrı eşimin annesiyle babası buda babasının babası oluyor kaynanamla alakası yok bide madem çok istiyon doğur bitane koy adını İsmail dedim sizin yazdığınızi gördükten eşime sormak istedim ve bunu öğrendim
daryaost Yazmelegi_ benim annemi aramiz çok bozuk hatta konuşmuyoruz böyle örnek veremem. resmen bencelik gerçekten ve psikolojik baskisi gibi😤😤
Yazmelegi_ daryaost o zaman bisey diyemiyorum ama aileden büyüklerden isim konulması bana saçma geliyor