Yazmelegi_ daryaost o zaman bisey diyemiyorum ama aileden büyüklerden isim konulması bana saçma geliyor
Busraalii @Melerg canım benim, benim eşimde çok ısrarcı isim konusunda üstelik babasının ismi İsmail 😀şu yazını görünce ben gülmekten bayıldım amaaa eşim diyor kii 2023 e uygun isimden kastınız nedir diyor, mesela berker mi diyor 😀😀😀😀
Gizem_cetinbas Busraalii tabikide değil ama güzel isimler var bence yani küçücük çocuğa İsmail diye seslenmek bana garip geliyor 😅
Melerg Busraalii 😂yok canım berker de değilde çok güzel isimler var eski olup hala kullanılan güzel isimlerde var yusuf ömer mehmet ali bunlar eski ama hala kulağa hoş geliyor.Kuran da geçen çok güzel modern duran isimlerde var. Şuan akran zorbalığıda maalesef çok fazla okullarda isimlerle dalga geçiyor çocuklar öğretmenim bende ordan biliyorum. Herkesin kendi çocuğu tabi ama anne babanın her ikisininde içine sineceği bir isim olmalı . Benim babam senin deden yok amcam dersek işin içinden çıkılmaz . Bide çocukta ilerde ismini beğenmeyebilir bence . İnşallah ortak yolu bulursunuz 🌺😊
Havvagks Gizem_cetinbas çocuk sadece onun mu birlikte karar vermeniz gerekiyor yada biz gibi eğer kız olursa ben erkek olursa eşim koyacak ismi
tubimom Gizem_cetinbas tabi tabi yürü burdan ben en baştan uyguladım bu tarifeyi şunu ismi koysak olurmu bile demiyor 🤣🤣
Gizem_cetinbas Minesmz Kaynanam dedenin ismi olucak demiş ve ben bunu şuan öğreniyorum şok oldum kaynanamı aradım Sanami kaldı benim çocuğuma koyucagim isim sen ne diye eşimin aklını karıştiyosun dedim bosandilar bide ayrı eşimin annesiyle babası buda babasının babası oluyor kaynanamla alakası yok bide madem çok istiyon doğur bitane koy adını İsmail dedim sizin yazdığınızi gördükten eşime sormak istedim ve bunu öğrendim
Minesmz Gizem_cetinbas bak dediğim gibi kuzum illaki başka biri aklına sokar bunu eşinle güzelce konuss eğer sen dedenin ismini koyacaksın bende bizimkilere soyleyimde babamın ismini koyalımveya dedemin ismin koyalım iki isim birden kullanılsın madem de empati yap biraz de bı dene bakalim
tubimom Gizem_cetinbas 9 ay ben tasicam ağrısını sızısıni cekicem en önemli şeye gelince ona birakicam oldu canım derim ben ona 😅😅
Hjkl Gizem_cetinbas kızımda ben koymuştum ismini erkek olursa da eşim koyacaktı ve şuan elhamdülillah oğlan çocuğuna hamileyim ismi de İbrahim Hulusi olacak 😊anlaşma anlaşmadır🤗
dexter nasılsa kimliğe ben yazdırıcam ne demek ya? zorbalığın seviyesine bak. e devletten falan bak kimlik başvurusu için. numara da vardı ara konuş sen ondan önce başvur pislik neymiş görsün
Dolphin16 Gizem_cetinbas seni o kadar çok iyi anlıyorum ki aynı dert başımda var ve ben daha hamile değilim . Benim oğlumun adı Altuğ birlikte karar verip koyduk. Şimdi hamile bile değilim bana diyor babamın adı olcak ki o ismi ablası çocuğuna koydu zaten bende tamam ama ozaman iki isim olsun diyorum sırf sölememek için ikinci ismimi koycaz dedi bende evet dedim sinir oldum . Sonra dedim yahu ortada fol yok yumurta yok bu neyin inadı koy tamam babanın ismini kimliğe yazdır ben süslerede yazdırırım sorun yok ama ben o ismi söylemem . Şimdi dua ediyorum inşallah hamile kalırım kızım olur 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ erkekler çok zor ya 😔😔😔bu arada göktuğ koyalım demiştik onuda kardeşi koydu yapçak bişey yok 🤷♀️ bir sürü güzel isim war Altuğ ismine uyumluda olmasın herkes kendi ismiyle yaşasın ama ne gerek var Osmanlı gibi 1. Hamit 2. Hamit koymaya 😔😔😔
Gizem_cetinbas Dolphin16 bu inatlari yüzünden böyle sıkıntılar oluyor benim eşimde daha hamile kalmadan doğmamış çocuğa don biçmeye başlamıştı çok dua ettim inşallah kızım olur diye ama Allah nasip etmedi şöyle düşünüyorum bu çocuk büyüdüğü zaman onun adı niye öyle benim ki böyle diye diycek diye gerçekten kendime aşırı stres yapıyorum bı zman takmadım dediklerini ama zaman geçtikçe iyice gerilmeye başladım
Dolphin16 Gizem_cetinbas bende öle düşünüyorum bide eşimin adının amcasının adını koymuşlar o nefret ederi sürekli ismimi değiştirecek der kendisi şimdi aynı şeyi yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum. Aynı şeyleri yaşıyoruz ya 🫤🫤